Komentara: 0
Pregleda: 5697

Sportske aktuelnosti i rezultati tokom vikenda

10.04.2012. u 18:03h
Izvor: RTV Yueco
Sportske aktuelnosti i rezultati tokom vikenda

Tokom prethodnog vikenda subotički sportisti su imali različite uspehe u nekoliko sportova. Uspešni su bili plivači na plivačkom mitingu u Novom Sadu, pobedili su i odbojkaši kao i dame ŽFK "Spartak" dok su košarkaši poraženi u neizvesnoj završnici. Fudbaleri Spartaka su još u subotu poraženi od kolega iz beogradskog Partizana.

Tokom vikenda izvršena je i promocija novog trenera FK "Bačka 1901".

4 medalje za plivače Spartaka na Uskršnjem plivačkom mitingu

U Novom Sadu je 7. aprila održan "Uskršnji plivački miting 2012.", na kojem je učestvovalo 19 klubova sa 319 takmičara. Plivači Spartaka su osvojili ukupno 4 medalje (2 zlatne, 1 srebrnu,1 bronzanu) i ekipno zauzeli 3. mesto po broju osvojenih medalja.

Pojedinačni rezultati: Kategorija 11 godina i mlađi: Novak Savić (1. mesto 50 leđno, 1. mesto 50 delfin), Milan Radanović (3. mesto 50 slobodno), Kategorija 12-13 godina: Davor Mamužić (2. mesto 100 slobodno)

Plivači Spartaka Milica Šoštarec i Bojan Rašković se nalaze na pripremama reprezentacije Srbije, koja će nastupiti na juniorskom prvenstvu Balkana u Kruševcu, Comen kupu u Španiji i Evropskom juniorskom prvenstvu u Belgiji.

Sportske aktuelnosti i rezultati tokom vikenda

Pobeda odbojkaša Spartaka za kraj

Odbojkaši Spartaka pobedom su završili takmičenje u okviru Prve lige za odbojkaše.U Novom Sadu, Dunav Voley – Spartak 1:3.Subotički odbojkaši drugi deo prvenstva završili su bez i jednog poraza.

Odbojkašice Zvezde povele sa 2:0 u finalu Play off-a

Odbojkašice Spartaka poražene su i u drugoj utakmici finalne serija plej ofa. U Beogradu, u SC Šumice, Crvena zvezda – Spartak 3:1. Beograđankama je potrebna još jedna pobeda da bi odbranile titulu prvaka države osvojenu prošle godine. Treća utakmica igra se u Subotici 11. aprila sa početkom od 18 časova.

Sportske aktuelnosti i rezultati tokom vikenda

Poraz košarkaša Spartaka

Košarkaši Spartaka poraženi su na domaćem terenu u nastavku Prve B lige od ekipe Viva Basket rezultatom 102:97.Ovim porazom subotički košarkaši pali su na petu poziciju.Do kraja prvenstva ostalo je još jedno kola, a u poslednjem kolu košarkaši Spartaka gostuju u Novom Bečeju ekipi Jedinstva.

Sportske aktuelnosti i rezultati tokom vikenda

Zoran Milidrag novi trener FK Bačka 1901

Zoran Milidrag novi je trener FK Bačka 1901.Sad a već bivši trener Bačke Josip Zemko napustio je prvo mesto šefa struke zbog zdravstvenih problema.Sadašnji trener Zoran Milidrag, doskorašnji trener FK Radnički iz Bajmoka, pokušaće da nadohnadi propušteno jer fudbalere Bačke od prvog mesta deli samo šest bodova. Novi trener Bačke debitovaće na klupi protiv ekipe AFK Ade.

Sportske aktuelnosti i rezultati tokom vikenda

Derbi pripao igračicama ŽFK Spartak

Igračice ŽFK Spartak u nastavku Prve lige, na domaćem terenu, savladale su ekipu Napretka sa ubedljivih 4:0.Pogotke za subotičanke postigle su Dorine u 9, Marija Radojčić u 74 i 89, i Nevena Damjanović u 86 minutu utakmice.U sledećem kolu igračice ŽFK Spartak gostuju u Šapcu protiv istoimene ekipe.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 5697
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

odbojka

plivači spartaka

fk bačka

odbojkaški klub spartak

košarkaški klub spartak

fk bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.