Komentara: 0
Pregleda: 2502

Sportske aktivnosti hokejaškog kluba "Spartak"

22.01.2013. u 10:51h
Izvor: RTV Yueco
Sportske aktivnosti hokejaškog kluba "Spartak"

Seniori HK Spartaka su u okviru zaostalog I kola Prvenstva Srbije u petak 18.01.2013. u kategoriji seniora gostovali u Novom Sadu ekipi NS Stars i slavili ukupnim rezultatom NS STARS - SPARTAK 4-5 (1-1,2-1,1-2,0-0,0-1) tek posle boljeg izvođenja penala.

Utakmica je bila veoma borbena i tvrda, sa puno startova i oštre igre, pravi hokejaški okršaj.Utakmicu su mnogo bolje otvorili domaćini, imali su inicijativu i nekoliko lepih prilika za gol, da bi Spartak preuzeo stvar u svoje ruke tokom treće trećine i u produžecima. Moglo bi se reći da je nerešen rezultat bio realan ishod na kraju regularnog dela utakmice, da bi se pristupilo produžecima u kojem nije bilo pogodaga, i zatim izvođenju penala, gde je jedini siguran realizator bio Bursać, čime je doneo nove bodove za subotički Spartak u sezoni 2012/13.

Selekcija HK Spartak (druga ekipa) uzrasta do 8 godina je nastupila na turniru C kategorije u Dunaujvarosu u Mađarskoj u nedelju 20.01.2013. godine, na kojem su odigrali ukupno 4 utakmice i ostvarili 3 ubedljive pobede i jedan minimalni poraz. Savladane su ekipe Dab Docler III sa 8-0, Dab Docler IV sa 6-0 i Debrecen II sa 5-0, dok je pretrpljen poraz od ekipe BALU-S od 0-1. Najmlađi hokejaši su prikazali zavidno znanje, naročito uzimajući u obzir činjenicu da su ovo deca koja su ovim sportom počeli da se bave tek krajem prošle sezone (januar-februar 2012.) i koja nemaju toliko iskustva i minutažu na prethodnim turnirima ove sezone. Za HK Spartak II su nastupali: Đukanović Luka, Antonijević Aleksandar, Šandor David, Lulić Marko, Dobo Armin, Herbatin Oliver, Fazekaš Luka, Sekulić Elena, Vaštag Ivett, Horvat Marko, Rac Szabo Hanna, Feher Čongor, Bašović Vule. Trener: Brestovac Uroš

Selekcija U12 je u nedelju 20.01.2013. odigrala utakmicu u Segedinu (zajednička ekipa sa HK Tisza Volan Szeged) protiv ekipe Sportorsagi Csapak i izgubila 5-2. Ekipa Spartak Tisza Volan u kategoriji do 12 godina trenutno zauzima sredinu tabele u Prvenstvu Mađarske B. Za zajedničku ekipu su nastupali: Vojnić Hajduk Luka, Katančić Erik, Rackov Viktor, Sigulinski Filip, Vidaković Matej, Vaštag Mark, Burger Aleksa i Đorđević Aleksandar. Trener: Jaramazović Zoran.

Sledeći vikend (25.-27.01.2013) u Subotici se održava VIII tradicionalni međunarodni turnir veterana "WINTER CLASSIC - SUBOTICA 2013" na kojem će učestvovati ukupno 13 ekipa u dve kategorije (30+ i 40+) iz 6 država (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Slovačka, Bugarska i Srbija).

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2502
Povezane teme

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.