Komentara: 1
Pregleda: 1403

Sportska redakcija "Yueco" televizije proglasila najbolje trenere za 2019. godinu

05.06.2020. u 17:59h
Sportska redakcija RTV „Yueco“ proglasila je najbolje trenere za 2019. godinu na gradskom i republičkom nivou. Priznanja za rezultate ostvarene I požrtvovan rad u protekloj godini po oceni novinara ove medijske kuće zaslužili su Boris Arsić, Branka Antelj, Ladislav Demeter, Kornelija Đurasović, Zoranu Ivanoviću, Sabo Zoltanu, Zoranu Terziću, Slobodanu Kovaču i Igoru Žakiću.
Sportska redakcija "Yueco" televizije proglasila najbolje trenere za 2019. godinu
Foto: Arhiva (2016)

Za najboljeg trenera Subotice u 2019. godini proglašen je Boris Arsić, šef struke Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“. Pod njegovom dirigentskom palicom, „golubice“ su osvojile desetu uzastopnu titulu prvaka države, a 11 u istoriji kluba.

Protekla godina, definitivno, je bila u znaku Tenis kluba „Spartak“. Osvojene su četiri titule državnog prvaka. U muškoj i ženskoj konkurenciji i juniori i seniori podigli su šampionske pehare. Nagrade za trenere sa najbolje postignutim rezultatima pripadaju zasluženo Branki Antelj i Ladislavu Demeteru.

Nekoliko godina unazad Veslački klub „Palić“ može se pohvaliti dobro organizovanim i sistematskim radom sa najmlađim takmičarima što je povod bio da sportska redakcija Yueco televizije nagradi Korneliju Đurasević, koja u ovom klubu vrlo profesionalno radi sa veslačima čije vreme tek dolazi.

Sportska redakcija "Yueco" televizije proglasila najbolje trenere za 2019. godinu

Najbolji treneri na saveznom nivou su Zoran Terzić i Slobodan Kovač, selektori ženske i muške odbojkaške reprezentacije Srbije, koje su, 2019. godine, podigle trofeje Prvaka Evrope, a veliki doprinos osvajanju zlatne medalje na šampionatu „starog kontinenta“ imao je i trener odbojkaša „Spartaka“ – Igor Žakić, koji je član stručnog štaba naših najboljih odbojkaša, zbog čega mu i sleduje posebno priznanje.

Ove godine kada po 22. put bira najbolje „Yueco“ televizija se odlučila da posebna priznanja dodeli fudbalskom strategu Sabo Zoltanu i sportskom radniku Zoranu Ivanoviću.

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba „TSC“ iz Bačke Topole zaslužio je da se nađe među dobitnicima. Topolčani na čijoj klupi je iskusni stručnjak su pravo iznenađenje sezone i osveženje u Superligi Srbije. Odličnim partijama i rezultatima kotirali su se u vrh našeg šampionata i uključili se u borbu za izlazak na međunarodnu scenu.

Neizbrisiv trag u istoriji sporta ne samo na lokalnom, već i na saveznom nivou ostavio je proslavljeni gimnastičar Zoranu Ivanoviću, koji se u toliko magičnom svetu sporta nalazi već skoro šest decenija što je najlepši povod da mu se dodeli nagrada za sportski rad od izuzetnog značaja.

Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1403
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.