Komentara: 0
Pregleda: 1971

Sportska dešavanja za vikend

16.02.2024. u 15:10h
Izvor: Subotica.com
Sportski vikend na terenima u Subotici počinje večeras odbojkaškim duelom, nastavlja se sutra vaterpolom, a završava superligaškim fudbalom
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka u 21. kolu Superlige Srbije na Gradskog stadionu dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana koju predvodi subotičanin Tomislav Sivić sa mesta šefa struke. Meč se igra u nedelju od 15 časova uz prenos na Arenasport 1.

KOŠARKA

U toku je dvonedeljna pauza za prvoligaše i drugoligaše u seniorskoj konkurenciji zbog Kupa Radivoja Koraća koji se ovih dana igra u Nišu. Subotičani će 28. februara gostovati Tamišu.

U 15. kolu Prve lige košarkašice Spartaka igraju takođe u Nišu ali svoj prvenstveni meč protiv Studenta. Na nešto više od pola sezone "golubice" imaju 4 pobede i 10 poraza.

ODBOJKA

Ženska selekcija Spartaka u subotu gostuje Ubu, a utorak dočekuje Omladinac. Obe ekipe su iznad "golubica" na tabeli, ali Ub je u boljoj seriji rezultata. Subotičanke u dosadašnjem delu sezone imaju 4 pobede i 12 poraza.

Seniori Spartaka večeras (petak) od 19 časova otvaraju 17. kolo Superlige i dočekuju Borac iz Starčeva. Porazom od radničkog prekinuta je serija od tri pobede u nizu ali večerašnji duel biće prilika za povratak na pobendičke staze.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka u nedelju gostuju u Gajdobri gde će se sastati sa ekipom Hercegovca u okviru 15. kola Super B lige. Meč se igra od 18 časova.

VATERPOLO

Ovog vikenda i vaterpolisti Spartaka nastavljaju takmičenje u Prvoj A ligi. Subotičani na bazenu Prozivka sutra (subota) od 19. Časova dočekuju Bečej u okviru 8. kola.

Ženska vaterpolo ekipa Spartaka takođe nastavlja prvenstvenu trku. Subotičanke sutra od 17 i 30 dočekuju ekipu Sente u 4. kolu Prve lige, plasman od 5. do 9. mesta.

FUTSAL

Spartak u 15. kolu Druge futsal lige Srbije gostuju u Kuršumliji gde se sastake sa ekipom Bele crkve. Utakmica se igra u ponedeljak, 19. februara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1971
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.