Komentara: 0
Pregleda: 934

Sportska dešavanja za vikend

09.02.2024. u 15:22h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

U 21. kolu Prve lige za košarkaše seniori Spartaka dočekuju Zlatibor u subotu od 19 časova. BBIće ovo drugi okršaj dva tima za manje od 10 dana, a poslednji je dobio Spartak u Novom Sadu.

ODBOJKA

Oba subotička superligaša ovog vikenda gostuju, muški kolektiv Radničkom u Kragujevcu, dok će devojke na megdan Partizanu u Beograd.

RUKOMET

Prošlog vikenda rukometaši Spartaka odigrali su prvi meč u nastavku sezone Super B lige Srbije i zabeleili pobedu na gostujućem terenu. Subotičane čeka novo gostovanje i to u Vrbasu gde će sa sastati sa domaćim timom u 14. kolu. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

FUDBAL

Posle dva meseca pauze nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije. Spartak na prolećnoj premijeri gostuje u Kruševcu gde će snage odmeriti sa Napretkom u okviru 20. kola. Meč se igra u ponedeljak od 16 časova.

FUTSAL

Drugi deo prvenstvene trke počeo je i Spartak u Drugoj futsal ligi Srbije. Subotičani ovog vikenda igraju na domaćem terenu, a u goste im dolazi Partenon iz Smederevske Palanke. Meč se igra u nedelju od 19 časova u Hali sportova.

KIK BOKS

Pod pokroviteljstvom Muay Thai saveza Srbije Kik boks klub “Top Fighter” će u nedelu, po drugi put u našem gradu, organizovati turnir u tajlandskom boksu “Liga nade”. Takmičenje će se održati u Hali sportova od 11,30 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 934
Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.