Komentara: 1
Pregleda: 1353

Sportska dešavanja za vikend

31.03.2023. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji sporta u Subotici u naredna tri dana biće u prilici da prate žensku i mušku odbojku, mušku košarku, muški vaterpolo, dok se u Bajmoku igra futsal meč. Ukoliko želite da se takmičite u trčanju kroz prirodu - prijavite se na treking ligu.
Sportska dešavanja za vikend

ODBOJKA

Seniorski tim Spartaka u subotu od 17 časova dočekaće Ribnicu u revanš meču četvrtfinala plejofa. Subotičani su slavili u Kraljevu  sa maksimalnih 3-0. Igraju se dva meča.

Odbojkašice Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuju Crvenu zvezdu. Subotičanke su u utorak u Beogradu pretprpele ubedljiv poraz (3-0) i oečuje ih izuzetno težak revanš.

KOŠARKA

U okviru 28. kola KLS u subotu od 20 časova sastaju se Spartak i Sloga iz Kraljeva. Više o ovom meču u zasebnoj najavi.

Juniori Spartaka meč 21. kola igraju u sredu (5. april) od 15 časova u Subotici. Protivnik je "Žitko basket". Subotičani u dosadašnjem toku lige pobedili 9 puta, dva puta više izgubili i drže sedmu poziciju.

FUDBAL

Spartak u okviru 28. kola Superlige gostuje u Kragujevcu gde se sastaje sa Radničkim 1923. Pokušaće „golubovi“ sa novim šefom struke da upišu bodove vredne bega u sigurniju luku pred plejaut. Utakmica se igra u subotu od 14 časova.

VATERPOLO

U poslednjem kolu plejofa seniori Spartak Patent Co će dočekati "Palilulu". Susret na bazenu SRC "Prozivka" igra se u subotu od 18 časova. Subotičani su već ranije obezbedili plasman u viši rang (Prva A liga)  ali ovo će biti sjajna prilika da se navijači okupe u velikom broju i  da u velikom stilu okončaju izuzetnu sezonu.

Vaterpolistkinje Spartaka takođe sutra od 16 časova dočekuju Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola doigravanja za plasman od prvog do četvrtog mesta u Prvoj ligi.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka u subotu od 18 časova u Smederevu igraju utakmicu 17. kola Super B lige.

FUTSAL

Spartak sutra od 19 časova u sali Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Bajmoku dočekuje ekipu Požarevca u okviru 21. kola Druge futsal lige.

TREKING

U nedelju, 2. aprila, održaće se jedno od najvećih sportskih događaja u organizaciji Planinarsko-sportskog kluba "Spartak" - 2. kolo Treking i trejl lige Srbije i 3. kola Treking lige Vojvodine koja ove godine nosi naziv "Trka oko tri jezera". Prijava učesnika je od 8 časova, start svih trka u 10 časova.
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1353

Povezana vest

Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.