Komentara: 0
Pregleda: 1322

Sportska dešavanja za vikend

02.12.2022. u 16:41h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartaka 5. decembra (ponedeljak), u okviru 11. kola KLS, gostuju Zlatiboru u Čajetini. U šestom kolu KLS za juniore Spartak u utorak od 14:30h dočekuje Megu.

Za vikend se igraju i mečevi 8. kola Prve lige za žene, a Spartak u nedelju od 20 časova dočekuje Novosadsku ŽKA.

ODBOJKA

Meč muške Superlige između Partizana i Spartaka, planiran za subotu u Beogradu je odložen zbog bolesti igrača. Ovo je drugi meč u nizu kako Subotičani traže odlaganje.

Seniorke Spartaka večeras (petak) od 19 časova dočekuje As-Batajnicu,

RUKOMET

Spartak u okviru 11. kola Super B lige Srbije gostuje u Sivcu gde se sastaje sa istoimenom ekipom. Utakmica se igra sutra od 17 časova.

VATERPOLO

U šestom kolu Prve B lige Srbije, vaterpolisti Spartaka dočekuju zemunski Taurunom. Meč je zakazan za subotu.

FUDBAL

U poslednjem 11. kolu jesenjeg dela Superlige Spartak gostuje ekipi TSC-a u nedelju, dok Spartak DOO od 13 časova dočekuje Slogu iz Zemuna.

DŽUDO

U organizaciji Džudo kluba „Spartak“ sutra će se u Hali sportova održati Međunarodni turnir „Spartan kup“. Nadmetanje počinje od 10 i 15.

RVANJE

Rvanje za seniore u Superligi Srbije ušlo je u samu završnicu takmičenja i sledi borba za titulu prvaka gde će se za trofej nadmetati četiri najbolje ekipe, a jedna od njih je i Spartak koji brani naslov šampiona države.

Plejof turnir za seniore u rvanju biće održan u nedelju, 4. decembra u Kristalnoj hali u Zrenjaninu prema sledećem rasporedu:

13:00 – 13:30 časova merenje za sve učesnike
15:00 časova prvi meč: „Spartak“ Subotica – „Partizan“ Beograd
16:00 časova drugi meč: "Proleter“ Zrenjanin – „Radnički“ Beograd

Za 17 časova zakazana je ceremonija svečanog otvaranja, dok je meč za treće mesto na programu od 17 i 15, a finale u 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1322
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.