Komentara: 0
Pregleda: 700

Sportska dešavanja za vikend

13.05.2022. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Slaba ponuda sporta za vieknd. Na subotičkim terenima igraće se samo superligaški fudbal. dok će se u bazenu biti bitka za šampionski pehar Prve B lige kod dama.
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

„Golubovi“ su prošlog vikenda zabeležili pobedu protiv Kolubare, ali još nisu osigurali svoje mesto za opstanak u superligaškom društvu, tačnije priliku da izbegnu mogućnost igranja baraža,  jer su ostale još dve utakmice do kraja, a za vratom im dišu Novi Pazar i Mladost iz Lučana.

Prva prepreka Spartaku je kragujevački Radnički koji se grčevito bori da se domogne baraža i šanse da ostane u elitnom rangu. U redovima Kragujevčana su i dva bivša igrača Spartaka Vojao Ubiparip i Marko Mirić, dok su u stručnom štabu Dragan Šarac i Vidak Bratić koji su nekad bili prvotimci plavo–beog jata.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Podrška simpatizera „golubovima“  je neophodna u pohodu na bodove važne mesta u Superligi.

VATERPOLO

Vaterpolistkinje Spartaka nakon kraće pauze nastavljaju svoju borbu za plasman u viši rang i šampionski pehar u Prvoj B ligi. Pred učenicama trenera Petra Kupunovića je prvi finalni meč protiv Sente.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 700
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.