Komentara: 0
Pregleda: 1886

Sportska dešavanja za vikend

22.11.2019. u 15:08h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji sporta i ovog vikenda mogu da isprate mnogobrojna dešavanja na sportskim terenima u našem gradu. Već večeras počinju borbe domaćih timova za osvajanje bodova i to utakmicom ženske odbojke.
Sportska dešavanja za vikend

Odbojkašice Spartaka večeras od 19 časova dočekuje novajliju u Superligi Srbije, ekipu Beograda, dok odbojkaši u subotu gostuju Radničkom u Kragujevcu.

U 8. kolu Druge lige košarkaši Spartaka u subotu od 16 časova dočekuju Radnički iz Kragujevca, dok košarkašice istog dana putuju u Šabac na duel sa ekipom "Duga".

Fudbalerke Spartaka sutra (subota) od 14 časova na Gradskom stadionu dočekuju Vojvodinu u okviru 11. kola Superlige Srbije. „Golubice“ imaju maksimalan učinak do sada, a sigurno će i sutra da uknjiže nova tri boda protv  Novosađanki i pobedom se oproste za ovu godinu od svojih navijača. Tim Borisa Arsića i ovog puta zasluženo se domogao jesenje titule prvaka države. Zasulužuju šampionke veliku podršku u poslednjem meču prvog dela sezone.

Nakon dvonedeljne prvenstvene pauze zbog reprezentativnih obaveza nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije. Spartak je domaćin i u nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice u  17. kolu. Tim Vladimira Gaćinovića ove sezone mnogo bolje igra na svom terenu pa je za očekivati da i ovog puta „golubovi“ zabeleže pobedu i nadoknade propušteno na Banjici protiv Rada.

Sedmo kolo Prve A lige u vaterpolu donosi i okršaj Spartak Prozivke i Valjeva, a duel u kojem će tražiti prvu pobedu u sezoni Subotičani će tražiti na zapadu Srbije.

Fudbaleri Bačke 191 će poslednje kolo u ovoj kalendarskoj godini odigrati na strani, u gostima ekipi Vršca. Bez obzira na ishod Subotičani će u 2020. godinu ući sa druge pozicije Srpske lige, grupa Vojvodina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1886
Povezane teme

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.