Komentara: 0
Pregleda: 6383

Sportska dešavanja za vikend

27.02.2016. u 09:33h
Izvor: Subotica.com
Od sportskih dešavanja za vikend u našem gradu izdavaju se fudbalski meč Spartaka i Rada, zatim košarkaški duel Spartaka i FMP-a, a biće i hokeja na Gradskom klizalištu.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbaleri Spartaka dočekuju Rad (subota, 14 časova)

U okviru 24. kola Super lige Srbije, fudbaleri Spartaka dočekuju beogradski Rad. Pobeda je imperativ za obe ekipe koje se nalaze na samom dnu tabele i očekuje ih velika borba za opstanak. Utakmica protiv rada Rada biće ujedno i premijera renoviranog tima Spartaka pred svojim navijačima. Više detalja u povezanoj vesti.

Košarkaši Spartaka na lidera Prve lige (subota, 19 časova)

Košarkaši Spartaka večeras od 19 časova u Hali sportova dočekuju lidera Prve lige, FMP iz Železnika, koji ove sezone ima samo dva poraza, za razliku od subotičke ekipe koja se dvanaest poraza bori za opstanak u ovom rangu takmičenja. Beograđani su u 8. kolu ubedljivo savladali Spartak, ali od tada su i subotički plavo-beli popravili igru, pronašli neka igračka rešenja i pokazali da mogu bolje, a na ruku im ide i nedavni poraz FMP-a od novosadske Vojvodine koja se nalazi u istom problemu kao i Spartak.

Košarkašice u nedelju u Novom Sadu

Košarkašice Spartaka u nedelju od 20 časova igraju u Novom Sadu protiv Vojvodine. Izabranice Blagoja Ivića u 20. kolu odlazi na megdan ekipi koja ima sličan bilans uspešnosti. U prvom delu šampionata Spartak je bio ubedljiv. Za razliku od prvog dela "golubice" u drugom ostvaruju nešto lošije rezultate i u poslednjih 10 mečeva imaju tri pobede i čak sedam poraza, za razliku od prvog dela sezone u kojem su imali dijametralno suprotni učinak.

Odbojkaši odmaraju zbog Kup takmičenja

Odbojkaši Spartaka ovaj vikend nemaju takmičarske obaveze s obzirom da se danas odigrava finalni turnir Kupa Srbije u kojem će Mladi Radnik, Vojvodina, Crvena zvezda i Novi Pazar boriti za trofej. Svoj naredni meč, u okviru 17. kola, ekipa Igora Žakića igraće 4. marta kada će ugostiti ekipu Novog Sada.

Festival hokeja na ledu (subota, nedelja)

Predstojećeg vikenda Hokej klub "Spartak" održaće sportsku manifestaciju "Festival hokeja na ledu" na kojoj će pored domaćina učestvovati ekipe "Hockey Without Borders" iz Montreala i "Siscia" iz Siska. Centralno dešavanje biće održano u subotu u vremenskom periodu od 17,30 do ponoći. Subotička publika, ljubitelji hokeja imaće oriliku da počevši od večeras gledaju duele mlađih hokejaša iz Kanade, Hrvatske i Subotice, dok će se u nedelju na ledu naći i devojčice. Ulaz je besplatan. Plan takmičenja i drugih aktivnosti pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 6383

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.