Komentara: 1
Pregleda: 2622

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju ekipu Rada

26.02.2016. u 14:59h
Izvor: TV Subotica
U okviru 24. kola Super lige Srbije, fudbaleri Spartaka dočekuju beogradski Rad. Pobeda je imperativ za obe ekipe koje se nalaze na samom dnu tabele i očekuje ih velika borba za opstanak. Utakmica protiv rada Rada biće ujedno i premijera renoviranog tima Spartaka pred svojim navijačima.
Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju ekipu Rada

Trener Spartaka Andrej Černišov od svojih izabranika očekuje maksimalno zalaganje i prvu prolećnu pobedu. Subotičani će na ovom susretu biti oslabljeni neigranjem Miloševića i Farkaša zbog crvenih kartona u meču sa novosadskom Vojvodinom dok je Mezei i dalje povređen.

Odsustvo trojice igrača iz odbrane dovešće do određenih „slaganja kockica“ u poslednjoj liniji odbrane, ali to ne bi trebalo da utiče na stil igre koji zastupa ruski trener.

Sa druge strane Rad je odlična ekipa, uprkos slabijim rezultatima u jesenjem delu sezone. Ekipu su pojačali iskusni Rusmir, Ćulum, Bates, Stanojević, a pristigli su još Petar i Ivica Jovanović, Miloš Krstić kao i najveće pojačanje Andrija Kaluđerović.

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju ekipu Rada

- "Mislim da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, uprkos problemima sa vremenom što je dovelo do menjanja rasporeda u treninzima. Međutim svi igrači su spremni osim Farkaša, Miloševića i Mezeia. Mislim da igrači razumeju važnost sutrašnje utakmice gde nam je potrebna pobeda. Igramo protiv dobre ekipe koja se odlično pripremljena za meč protiv nas." - izjavio je Černišov

Utakmica je na programu sutra od 14 časova na Gradskom stadionu, a stručni štab i igrači pozivaju navijače da dođu u što većem broju i pruže preko potrebnu podršku Spartaku na putu ka prvoj pobedi u takmičarskoj 2016. godini.

Cene ulaznica za ovaj meč iznose: za zapad 300, istok 250, sever i jug 200 din.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2622

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.