Komentara: 0
Pregleda: 1536

SPO traži da se ispita gradnja Narodnog pozorišta

30.09.2010. u 18:18h
Izvor: RTV Yueco
SPO traži da se ispita gradnja Narodnog pozorišta

GO SPO koji je nedavno za svog predsednika izabrao Stevicu Drčića,  u svom radu nastaviće da se zalaže za suštinsku decentralizaciju gradske vlasti.  Po  mišljenju članova ove stranke, neophodno je da se formira sistem gradskih opština, od kojih će svaka imati budžet za finansiranje komunalne infrastrukture.

U svetlu tog nastojanja, GO ove stranke, podrzzao je zahtev MZ Palić  koja traži da joj se dodeli status prigradske opštine.  Jedan od zahteva ovog odbora je da se u Skupštini formira anketni odbor koji će ispitati situaciju oko Pozorišta, počev od trenutka rušenja stare zgrade.

Trebalo bi da se ispita kako je doneta odluka da se i pored 24 000 potpisa građana koji su bili protiv rušenja, donese suprotna odluka. Takođe, trebalo bi istražiti da li su ugovori validni, kao i gde su nestale cigle, koje su navodno ukradene sa gradilišta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1536
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.