Komentara: 19
Pregleda: 21936

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

15.03.2016. u 18:29h
Izvor: Subotica.com
Tokom sedam godina uspešnog rada, kroz ordinaciju Specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju „Sveti Stefan“ u Subotici prošlo je na hiljade zadovoljnih pacijenata, koji su uz pomoć dr Biljane Ivošević Stegić i njenog stručnog tima rešili zdravstvene i estetske probleme.
Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

- Ako pogledamo unazad, moramo biti zadovoljni postignutim rezultatima, ali najsrećnija sam kada na ulici sretnem nekoga koga sam operisala pre nekoliko godina i kome se život posle toga promenio na bolje. Osmesi i zagrljaji tih ljudi puni topline za mene su najveća satisfakcija i „vetar u leđa“ da nastavimo ovim putem – kaže dr Biljana Ivošević Stegić, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koja je bogato iskustvo u ovoj oblasti stekla na VMA i privatnim klinikama u zemlji i inostranstvu.

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

U najsavremenije opremljenoj bolnici pored dr Ivošević Stegić, angažovan je tim lekara specijalista dermatologije, onkologije, higijene, nutricionizma i psihologije. Za sve ovo vreme urađen je veliki broj intervencija - od zatezanja kože lica i vrata, podizanja gornjih kapaka, korekcija nosa i ušnih školjki, zatezanja i liposukcije stomaka i struka, korekcije i liposukcije nadlaktica i kolena, uvećanja zadnjice implantima, uvećanja, smanjenja ili podizanja grudi do dermoskopskih pregleda kože radi otkrivanja i tretmana benignih i malignih tumora, rekonstrukcije dojke posle operacije i transplatacije kose. Tu su i nehirurške intervencije poput korekcije usana, botoks, anti-aging lica, radiotalasno podmlađivanje kože, kao i veoma popularno, podmlađivanje na prirodan način PRP krvnom plažmom i sopstvenim masnim tkivom.

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

- Estetska hirugija čini tek 20 odsto plastične hirurgije i zato uvek naglašavamo da je zdravlje na prvom mestu i da se najviše bavimo zdravljem – ističe doktorka. - Tu prvenstveno mislim na pregled i skidanje mladeža, a u našoj kući na jednom mestu može se izvršiti pregled, dermoskopija, ukoliko treba i operisati mladež i dobiti patohistološki rezultati. Samo tokom oktobra, meseca borbe protiv raka dojke, izvršili smo više od osam stotina besplatnih pregleda mladeža i dojki i apelujemo na sve koji primete promene na mladežu ili koži da reaguju i da dođu na pregled. Tu su i rekonstruktivne korekcije posle operacije karcinoma dojki, saobraćajne nesreće, opekotine manjeg stepena...

Kako je mart mesec borbe protiv karcinoma, ali i vreme buđenja proleća, bolnica „Sveti Stefan“ svojim pacijentima nudi besplatne preglede mladeža, kao i 20 odsto popusta na podmlađivanje kože na prirodan način uz pomoć algi.

Što se tiče estetske hirurgije u bolnici se najviše rade uvećanje i podizanje grudi, podmlađivanje lica, dekoltea i ruku, kao i transplatacija kose najsavremenijom metodom i liposukcija. Posebno su popularni minimalno invanzivni tretmani za podmlađivanje kože lica i tela, odnosno mikrodermoabrazija na prirodnoj bazi morskih algi i PRP krvne plazme.

- Poštujemo želje naših pacijenata, svi njihovi zahtevi su opravdani, ali opet stavljamo akcenat na zdrav i lep izgled, a ne na preterivanje. Ne dozvoljavam preterivanje u veličini grudi ili usana, uvek se vodimo za prirodnim oblikom, konstitucijom pacijenta... - dodaje doktorka - Sve što radim je moj potpis na telu i licu pacijenata i zato ne želim da nešto bude prenaglašeno. Pacijenti moraju biti svesni da će sa tim izgledom živeti godinama i zato se trudimo da budu dugoročno zadovoljni i srećni. Nama je jedino savršen rezultat dovoljno dobar rezultat.

Kako se dobar glas nadaleko čuje, pored Subotičana, pacijenti dr Ivošević-Stegić dolaze iz Sombora, Novog Sada i cele Vojvodine, Beograda, Beča, Minhena, Švajcarske, jer su usluge plastične hirugije kod nas znatno jeftinije nego u inostranstvu.

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

Zbog svega navedenog, specijalna bolnica „Sveti Stefan“ je na nedavno završenom Sajmu turizma u Beogradu  uvršćena u ponudu medicinskog turizma našeg grada.

Posle sjajne prezentacije na sajmu i panel diskusiji, bolnicu je nedavno posetila i Lukrecija Đeri, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine i turizma, koja se na licu mesta uverila u uslove koje bolnica „Sveti Stefan“ ima za prijem stranih turista i veliki potencijal za razvoj turizma.

Specijalna bolnica "Sveti Stefan" obeležava sedam godina rada

- Treba da se dičimo našim gradom, da čuvamo ono što imamo ali i usavršavamo i trudimo se da privučemo što više turista. Na Paliću postoje svi kapaciteti da se izgradi banja, a pored dentalnog, i plastična hirurgija može privući veliki broj turista i obogatiti zdrastveni turizam našeg grada – zaključuje dr Biljana Ivošević Stegić.

Bolnica "Sveti Stefan" se nalazi u Subotici, Korzo 10/b, a telefon za informacije je: 024/53-55-53.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 21936

Povezana vest

Povezane teme

plastični hirurg

plastična hirurgija

specijalna bolnica sveti stefan

dr biljana ivošević

estetska hirurgija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.