Komentara: 70
Pregleda: 30337

Spasoje Vujović na čelu Fudbalskog kluba "Bačka 1901"

21.07.2017. u 10:24h
Izvor: Subotica.com
Spasoje Vujović novi je predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba "Bačka 1901". Na vanrednoj izbornoj Skupštini održanoj juče Vujović je bio jedini kandidat.
Spasoje Vujović na čelu Fudbalskog kluba "Bačka 1901"

Novoizabranom predsedniku podršku za četvorogodišnji mandat ukazao je 21 član skupštine. Nakon mnogobrojnih turbulencija, posle neopozive ostavke većine članova dosadašnjeg rukovodstva i delegata Skupštine, novoformirani saziv Skupštine odlučio je da izabere rukovodstvo koje će imati punu podršku za svoj rad.

- Zahvalio bih se Skupštini kluba koja mi je ukazala poverenje da u narednom mandatu rukovodim najstarijim klubom sa naših prostora. S obzirom da se radi o klubu sa dugom tradicijom odgovornost je još veća. Prioritet novoizabranog rukovodstva biće da očuvamo što kvalitetnije odnose sa svima. Težićemo i dalje dobrim rezultatima, kako sa prvim timom, tako i sa mlađim selekcijama. Poverenje ćemo ukazati mladim igračima iz Subotice, kao i fudbalskim stručnjacima iz našeg grada – rekao je Vujović, a potom se osvrnuo na dešavanja koja su prethodila izborima novog rukovodstva – Klub mora da se stabilizuje i da se okonča stvaranje nepotrebnih tenzija koje su ga pratile u poslednje vreme i to će nam biti još jedan prioritet u narednom periodu.

Spasoje Vujović na čelu Fudbalskog kluba "Bačka 1901"

Spasoje Vujović na čelu Fudbalskog kluba "Bačka 1901"

Nakon što je izabran za predsednika Upravnog odbora Spasoje Vujović saopštio je imena novog Upravnog odbora, a to su: Ljubiša Zec, Nemanja Uverić, Jovan Vujović, Robert Širola, Srđan Milović i Saša Stjepanović. Za potpredsednika "Bačke 1901" izabran je Ljubiša Zec, dok je za sekretara imenovan Nebojša Radulović. Milojko Vukadinović je direktor kluba, a Radovan Šimun sportski direktor Fudbalskog kluba "Bačka 1901".

Članovi Skupštine su: Spasoje Vujović, Ljubiša Zec, Milojko Vukadinović, Jovan Vujović, Robert Širola, Saša Stjepanović, Nebojša Radulović, Nemanja Uverić, Zoran Radulović, Jovan Stojanović, Dario Vekić, Cvetanović Aleksandar, Srđan Milović, Radovan Šimun, Ivan Francišković, Tomislav Sedlak, Dragan Zolnajić, Ištvan Mesaroš, Brčić Kostić Ivan, Mirko Rudić i Stevica Lebović.

Spasoje Vujović na čelu Fudbalskog kluba "Bačka 1901"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 70
Pregleda: 30337
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

spasoje vujović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.