Komentara: 6
Pregleda: 3084

Spartak Z. voda: Pobedićemo Partizan!

30.11.2012. u 17:44h
Izvor: SuMedija
Sa samo jednim porazom u poslednjih 10 prvenstvenih utakmica, fudbaleri Spartak Zlatibor vode sa veliki optimizmom dočekuju aktuelnog šampiona i najavljuju da će od prvog minuta ići na pobedu. Trener subotičkog superligaša ističe da će meč protiv Partizana biti ovosezonska prekretnica za njegov klub, te da će njegov ishod odrediti ambicije kluba na proleće.
Spartak Z. voda: Pobedićemo Partizan!

- Pobeda ili eventualno nerešen rezultat nas ostavljaju u gornjem delu tabele sa realnim ambicijama da izborimo mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone. Naravno, svesni smo da nam u goste dolazi petostruki uzastopni šampion, jesenji prvak i tim sa velikim brojem reprezentativaca i jednim od najboljih mladih igrača Evrope, te da nas čeka težak zadatak, ali nam kvalitet i dobra forma u prethodnom periodu daju za pravo da idemo na pobedu.

Najveća snaga Partizana je u prednjoj liniji i ako želimo nešto da uradimo moramo tu da ih usporimo, a potom i da nametnemo svoju igru i stignemo do dobrog rezultata. Jasno je da ćemo morati da pružimo najbolju igru ove jeseni ukoliko želimo pobedu, ali verujem da će nas pun stadion nositi do trijumfa – izjavio je juče Petar Kurćubić, koji je preuzeo ekipu nakon četiri vezana poraza na početku prvenstva i preporodio je.

Kapiten Spartak Zlatibor vode, Vladimir Torbica, podsetio je da njegov klub, od povratka u Jelen Superligu 2009. godine, jedino Partizana nije pobedio, te da je motiv veći nego ikada.

- Kompletni dočekujemo aktuelnog šampiona, odlično igramo u prvenstvu, a najbolje partije pružamo upravo u jakim utakmicama i zato verujemo u pobedu. Ono što je sigurno je da se nećemo braniti. Prošle godine smo nesrećno, u poslednjim minutim izgubili od Partizana i nadamo se da će nam se to sada vratiti – dodao je Vladimir Torbica.

Meč između Spartak Zlatibor vode i Partizana igra se od 13 časova na Gradskom stadionu, a kapije se otvaraju dva sata ranije. Ulaznice za zapadnu tribinu koštaju 350 dinara, za istočnu i južnu 300 dinara, a za severnu, gde se nalaze najvatrenije pristalice domaćeg tima, 200 dinara.

Najveći deo navijača Partizana biće stacioniran u „kavez“ na južnoj tribini, dok će navijačka grupa „Zabranjeni“ biti u posebno ograđenom delu na bočnom delu zapada. Iz Policijske uprave Subotica upozoravaju da će njihovi pripadnici snimati prilaze stadionu i sama dešavanja na tribinama, te da će akteri incidenata odmah biti privođeni.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3084

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub partizan

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.