Komentara: 6
Pregleda: 5880

Spartak: Protiv Radničkog po prve bodove

09.03.2012. u 16:39h
Izvor: Mondo
Spartak: Protiv Radničkog po prve bodove
Trener Subotičana Zoran Milinković rekao da njegov tim sa nestrpljenjem očekuje duel protiv Kragujevčana i veruje u dobar rezultat.

Spartak jedva čeka da istrči na teren protiv Radničkog i pokuša da osvoji prve bodove u prolećnom delu šampionata. "Radnički je odlična ekipa, koja izuzetno dobro igra tokom cele godine. Ipak, mi smo puni i želje i entuzijazma da napravimo dobar rezultat. Šta će biti dobar rezultat, videćemo posle 90 minuta borbe", rekao je strateg Subotičana Zoran Milinković.

Trener Spartaka dodao je da su njegovi fudbaleri zaboravili na poraz od Crvene zvezde (0:1) u prvom kolu prolećnog dela Superlige.

On je istakao da se nada da će ekipa na domaćem terenu imati veliku podršku sa trbina, kao i da u timu neće biti mnogo izmena u odnosu na prvi duel prolećnog dela Superlige.

"Što se tiče ekipe, nemamo većih kadrovskih problema. Jedino Čović nema pravo nastupa zbog kartona koji je zaradio na Marakani. Njega će u startnoj postavi zameniti Nosković, igrač koji daje pun doprinos igri, bez obzira da li ulazi sa klupe ili se nalazi u startnoj postavi. Odabraćemo najboljih jedanaest igrača koji će istrčati sa namerom da daju gol više od protivnika", rekao je Milinković.

Iskusni štoper Vidak Bratić rekao je da svi u ekipi izuzetno poštuju protivnika, ali da se nada da će se za njih oaj duel završiti povoljnije.

"U goste nam dolazi veoma čvrsta ekipa Radničkog, bez obzira na to moramo da mislimo na sebe i želju za pobedom. Dobro smo radili i u utakmicu ulazimo spremno bez kalkulacija sa maksimalnim angažovanjem. Po mom mišljenju ovo je utakmica koja može da reši celu sezonu, verujem u našu pobedu", rekao je Bratić.

U duelu Spartaka i Radničkog koji je odigran u prvom delu sezone u Kragujevcu nije bilo pobednika (1:1).

Ekipa iz Kragujevca zauzima četvrto mesto na tabeli sa 29 bodova, a Spartak je peti sa četiri boda manje.

Utakmica 17. kola Superlige Spartak - Radnički igra se u subotu od 14 sati na stadionu u Subotici, a ulaz je slobodan.

Spartak: Protiv Radničkog po prve bodove

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" - Navijači "Marinci"

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" - Navijači "Marinci"

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 5880
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Spartak Subotica

spartak zlatibor voda

marinci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.