Komentara: 2
Pregleda: 4239

Spartak bez golova i protiv Metalca

15.03.2012. u 22:46h
Izvor: RTV Yueco
Spartak bez golova i protiv Metalca

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode ni u trećem prolećnom kolu Jelen Super lige nisu uspeli da zatresu protivničku mrežu. Istini za volju nije ni bilo posebno pripremljenih akcija za gol ali je zato odbrana igrala sigurno, pametno i nijednog tenutka nije dozvolila napadačima Metalca kojima je ovaj meč bio "poslednji voz" za priključenje eventualnog spasa za isključenje.

Na početku treba istaći da je u Lučanima zabeležen nesvakidašnji slučaj na štetu Subotičkog beka Siniše Stevanovića. Igrao se 84. minut utakmice kada je dosuđen aut za Spartak Zlatibor vodu. Stevanović je krenuo po loptu na atletsku stazu koju je držao redar (službeno lice) i nije mu je dao. Posle kratkog dijaloga redar je ošamario Stevanovića i udaljio se kroz tunel. Izrevoltiran Stevanović je raširenih ruku krenuo prema sudiji koji mu je dodelio žuti karton(automatski crveni pošto je već imao jedan žuti) Došlo je do rasprave igrača i sudije koji je meč nastavio dalje.

Čim je počeo meč Subotičani su imali priliku preko Despotovića u prvom napadu. U 11. minutu Đurđević je prošao po desnoj strani ubacio pred gol ali niko od saigrača ga nije ispratio. Usledio je period igre u kojem je Metalac imao više loptu u nogama. Najbolju priliku imali su u 18.minutu kada je Vujović ubacio loptu pred gol a Stamenković glavom šalje pored stative i u 25. minutu kada je Svojić šutirao sa petnaest metara iskosa ali golman Aleksić je bio siguran. Poslednju priliku u prvom poluvremenu imali su Subotičani kada je Bratić krenuo prema golu i biva oboren dvadesetak metara od gola. Slobodan udarac izveo je Despotović koji pogađa živi zid.

Spartak Zlatibor voda - Metalac

U nastavku domaći su bolje otvorili meč, međutim nisu stvotrili neku konkretniju priliku. Odbrana na čelu sa Bratićem i Otaševićem delovala je veoma sigurno. Zoran Milinković, šef struke Subotičana u 57. minutu uveo je Noskovića umesto Adamovića tako da su plavi golubovi zaigrali sa tri napadača, Čović, Despotović i Nosković. Od tog momenta Spartak je bio konkretniji, najbolju priliku propušta Nosković u 66. minutu kada je iskoristio jednu dubinsku loptu pojurio ka golmanu Kljajiću ali je za sekundu zakasnio. Dobru akciju Subotičani su izveli u 81. minutu kada je Torbica prošao po levoj strani ubacio loptu pred gol gde je prvo šutirao Šarac lopta se odbila od beka Metalca došla do Despotovića koji slabo šutira pored gola. Poslednjih desetak minuta meča domaći su imali igrača više, zbog već opisane situacije, ali nisu stvorili ozbiljniju priliku.

Domaći su se žalili na odluku sudije u 89. minutu tražeći penal posle navodnog prekršaja Novakovića. Međutim prekršaj se desio ispred šesnaesterca, sudija je dozvolio prednost od čega je proizašao šut Filipovića koji uspešno brani Aleksić.

Igrači Spartak Zlatibor vode

Izvor: FK Spartak Zlatibor voda

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 4239
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.