Komentara: 15
Pregleda: 5298

Solidarnost podnosi krivičnu prijavu protiv stečajnog upravnika Agrokombinata

12.08.2014. u 18:57h
Izvor: Radio Subotica
Zbog toga što je kršio propis o stečaju i naneo štetu građanima i državi Srbiji, Udruženje građana "Solidarnost" podneće krivičnu prijavu protiv stečajnog upravnika "Agrokombinata" Šandora Šomođija, izjavio je predsednik ovog udruženja Vanja Dragojlović.
Solidarnost podnosi krivičnu prijavu protiv stečajnog upravnika Agrokombinata

On je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da je na osnovu izveštaja o izvršenom ispitivanju rada stečajnog upravnika, koji je uradila supervizor Mirjana Glojer utvrđeno niz nepravilnosti u radu Šomođija, počevši od toga da kao poverilac "Agrokombinata" nije mogao biti i njegov stečajni upravnik do nameštanja tendera za poznatog kupca kao što je to bilo u slučaju prodaje pokretne i nepokretne imovine Industriji mesa "Matijević".

Dragojlović je rekao da će "Solidarnost" podneti krivične prijave i protiv drugih odgovornih lica u procesu privatizacije "Agrokombinata" za koje prikupe dovoljan broj validnih argumenata. Po rečima člana Upravnog odbora malih akcionara "Agrokombinata" Jove Jarića ovo preduzeće je od privatizacije pre deset godina oštećeno za najmanje 20 miliona evra

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5298

Povezana vest

Povezane teme

udruženje solidarnost

agrokombinat subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.