Komentara: 6
Pregleda: 1952

"Solidarnost" na izborima pod brojem 13

26.04.2012. u 21:21h
Izvor: RTV Yueco
Grupa građana „Solidarnost“ - Olajoš Nađ Mikloš na lokalnim izborima u Subotici ove godine biće pod rednim brojem 13. Nosilac liste je Mikloš Nađ Olajoš, a na njihovoj listi za odbornike nalazi se još 22 kandidata.
"Solidarnost" na izborima pod brojem 13

Kao glavne zadatke „Solidarnost“ ističe veće zapošljavanje na osnovu strategije razvoja i revitalizaciju industrije kao temelj za napredak Subotice, preispitivanje i poništavanje, po njihovim rečima, pljačkaških privatizacija u: Severu, Medoproduktu, Agrokombinatu, 29. Novembru, i drugim subotičkim firmama.

Njihovim ulaskom u skupštinu grada građani Subotice bi dobili priliku da odlučuju o upravljanju gradom i kontrolu nad budžetskim sredstvima. Grupa građana „Solidarnost“ i udruženje građana „Solidarnost“ za 1. maj najavljuju protestnu šetnju na Paliću, sa okupljanjem u 11 časova ispred Male Gostione, kako bi promovisali ciljeve za koje se zalažu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1952
Povezane teme

udruženje solidarnost

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.