Komentara: 69
Pregleda: 5858

SNS: Vodimo pozitivnu kampanju i brinemo o problemima građana

06.03.2014. u 14:49h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Šef edukativnog tima SNS i Milan Stevanović Piksel, prilikom jučerašnje posete Subotici u okviru predizborne kampanje izrazio je zadovoljstvo tokom i načinom na koji se kampanja ove stranke u Subotici sprovodi, stoji u današnjem saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.
SNS: Vodimo pozitivnu kampanju i brinemo o problemima građana

Stevanović je naveo da je kampanja SNS - a jedina pozitivna kampanja, koja kombinuje terenski rad velikog broja aktivista volontera sa medijskim nastupima.  „Poslednja faza kampanje se razvija mnogo bolje od očekivanog, zahvaljujući pre svega armiji volontera bez kojih ne bi mogli da uradimo najveću i najorganizovaniju terensku kampanju koju je Srbija do sada videla“ istakao je Stevanović, naglasivši da rejting SNS - a stalno raste,  „Naš rejting je visok iz dva razloga, prvi je svakako zbog popularnosti našeg predsednika Aleksandra Vučića, a najpopularniji je jer se u njegove iskrene namere veruje, a drugi razlog je što mi narodu šaljemo jasnu poruku, i ne bavi se pritom drugim strankama. Bavimo se problemima građana i upravo zato smo odlučili da uđemo u svaki dom, jer je to najbolji način da osetimo namere našeg biračkog tela i potrebe građana ne samo Subotice, nego cele Srbije.“

Povodom predstojećih izbora Dragan Stevanović – Piksel, najavio je sigurnu pobedu SNS - a i istakao važnost predstojećih izbora na kojima se očekuje da će se pokazati želja građana Srbije da zemlja nastavi sa promenama.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 69
Pregleda: 5858
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

parlamentarni izbori

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.