Komentara: 50
Pregleda: 4734

SNS: Rešavamo probleme koje je DS ostavio iza sebe

28.10.2015. u 14:30h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke kao odgovor na jučerašnje saopštenje GrO Demokratske stranke (pogledati u povezanoj vesti) prenosimo u celosti.
SNS: Rešavamo probleme koje je DS ostavio iza sebe

Srpska napredna stranka pita Demokratsku stranku na koji način su oni tačno, za vreme svoje decenijske vlasti, pokazali građanima Subotice da se brinu o zajedničkom interesu i o javnoj svojini Grada? Da li možda kad su obećali rekonstrukciju pozorišta, koje još uvek nije završeno, a na koju je već utrošeno oko 500 miliona dinara od para građana Vojvodine?

Pitamo Demokratsku stranku, kada već pominju kasarnu, zašto ona nije upisana u korist Grada za vreme njihove vladavine?

Građani Subotice odlično znaju da su upravo demokrate neuspešno pokušale da prepišu kasarnu kao svojinu grada. To najrečitije govori o njihovom navodnom zalaganju za interese građana Subotice, a ustvari o borbi za lične interese i punjenje vlastitih džepova parama građana.

Srpska napredna stranka saopštava da je problem najzad rešen prošle nedelje, kada je Grad otkupio kasarnu, koja će građanima Subotice stvoriti uslove za strateška planiranja i razvoj zajednice. Lokalna vlast sada efikasnije i brže može da rešava nagomilane probleme, koje je DS u Subotici ostavila iza sebe, uz pomoć Vlade Republike Srbije, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, i time subotičanima učini život lepšim i funkcionalnijim.

Očigledno je da se subotičkom DS - u zasmetalo što javna sredstva nisu data u privatne ruke, već su dodeljena Gradu, i što neće biti angažovane građevinske firme na koje su oni navikli, odnosno što se narodne pare neće sliti u privatne džepove.

Znamo da su oni lično zbog toga pretrpeli štetu, ali najveća šteta koja se nanosi građanima je to što DS, na čelu sa Bojanom Pajtićem, šefom kriminalnog režima u Vojvodini, i dalje uzima pare iz budžeta Pokrajine i troši novac svih građana po principu Razvojne banke Vojvodine i raznih drugih pokrajinskih fondova, koje su temeljno opljačkali.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 50
Pregleda: 4734

Povezana vest

Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.