• Pregleda: 15141

SNS: "Oprostite, razumemo vaš bes" (reakcija na saopštenje PzGS)

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica, kao reakciju na jučerašnje saopštenje Pokreta za građansku Suboticu pod nazivom "Isušićemo močvaru nepotizma i autokratije u Subotici", prenosimo u celosti.
SNS: "Oprostite, razumemo vaš bes" (reakcija na saopštenje PzGS)

Primetna nervoza i retorika sa primesama šovinizma i ksenofobije svojstvena u političkom delovanju (čitaj: kampanji) onda kada blaćenjem tuđih kvaliteta skrivaš svoje nedostatke, zahvatila je poprilično Pokret za građansku Suboticu – PZGS, i preti da metastazira.

PzgS – Mozgalom (Propast za građane Subotice- zaMozaklom), ne može da sakrije bes što se u Subotici krenulo sa mrtve tačke i što je Subotica konačno, uz podršku republičke i pokrajinske vlasti, na dobrom putu da završi sve megalomanske projekte i reši finansijski kolaps u koji nas je nesposobnošću uveo bivši gradonačelnik, sada predvodnik Propasti za građane Subotice. Neko, čiji lik i delo kao da su bili inspiracija Hansu Kristijanu Andersenu za svoje delo “Carevo novo odelo“ , u nameri da pokaže čovekovu večnu težnju za vladavinom i moći, kroz priču o uljuljkanom i nesposobnom vladaru okruženom licemernim saradnicima.

Stručnost, kompetentnost i moral koje „Propast za građane Subotice“ osporava najblažim saradnicima Gradonačelnika, vrednosti su neprepoznatljive i nedokučive za stručnjake kojima je bivši gradonačelnik okružen, pa i za njega samog.

Da li se stručnost i moral ogledaju u činjenici da je Grad ostavio sa preko 700.000.000,00 obaveza bez pokrića, da je deleći nezakonite otkaze ljudima uvukao Grad u gubitak, sporove i dodatne finansijske troškove, da se nikada nije pojavio na ročištu u sporu grada Subotice pri čemu je doprineo da sud donese odluku o prinudnoj naplati od 1.100.000.- eura, da je ulazio u neporebne kredite i ostavio budžet u ogromnoj dubiozi? Još uvek se mnogi sećaju i pamte njegovo „iživljavanje“ nad političkim neistomišljenicima, što je rezultiralo prebrojavanjem i razmeštanjem nepodobnih radnika u Gradskoj upravi.

Može li neko za čije „vladavine“ je, po Izveštaju Državne Revizorske Institucije, Grad utrošio oko pola milijarde dinara suprotno zakonu i propisima Srbije, da „drži slovo“ o stručnosti, kompetentnosti i moralu? To sve govori kako se neko brine o javnim interesima građana. Sadašnji gradonačelnik uspeo je da zaustavi tu eroziju i spreči da grad bude dugoročno blokiran što bi imalo višemilionske štete po sve građane Subotice.

Mora se priznati, Propast za građane Subotice pokazuje hrabrost. Hrabrost u svom licemerju da neko okružen nestručnim, nekompetentnim i nemoralnim saradnicima deli lekcije političkim neistomišljenicima i ne može da se iščupa iz vrtloga u koji je upao od besa što je ovom Gradu, našem Gradu, krenulo da se dešava DOBRO. I što su Gradonačelnik i njegovi najbliži saradnici našli put za to.

Krajem protekle godine Vlada RS je obezbedila 123,5 miliona za nastavak izgradnje Y kraka - a ove godine je odvojeno 300 miliona za isti, dok je u 2018. i 2019. godini projektovano još 1,8 milijardi za završetak radova Y kraka, i konačno puštanje u saobraćaj i rasterećenje kamionskog saobraćaja u samom jezgru grada. Republika je dala 2017.godine 240 miliona za nenamenske transfere a ukupno sa Vladom APV oko 400 miliona za zgradu Narodnog pozorišta; Vlada RS je obezbedila 50 miliona za izgradnju carinskog terminala u Industrijskoj zoni Mali Bajmok. Autonomna Pokrajina Vojvodine je dala 1 milion eura za izgradnju proizvodne hale u industrijskoj zoni, isključivo kao rezultat aktivnosti SNS-a, i u toku su pregovori oko dugoročnog zakupa kvalitetnoj inostranoj kompaniji. Za „Park Palić“ - previđeno je republičkim budžetom 10 miliona dinara plus projekti koji će se otvarati pri Ministarstvu trgovine i turizma, kao i predviđena sredstva APV za rekonstrukciju i proširenje infrastrukturnih radova u zaštićenom užem jezgru turističkog dela Palića, Vlada RS je obezbedila 466.500 eura za Palić i unapređenje vodnih sistema, AP Vojvodina će odvajati sredstva za poboljšanje rada Okružne - Opšte bolnice Subotica, nekoliko obrazovnih ustanova će ove godine biti adaptirano obezbeđenim sredstvima Vlade RS kroz Kancelariju za upravljanje javnim ulaganjima, završen je objekat u Kolevci za prijem maloletnih migranata, obezbeđena su sredstva za izgradnju ambulante u MZ Prozivka...

Oprostite, bivši gradonačelniče, razumemo Vaš bes.

Saopštenjem Pokreta za građansku Suboticu, bivši gradonačelnik pokušava da zamete tragove njegove nesposobne vlasti. Močvaru nepotizma hoće da isuši tvorac nepotizma. O autokratiji priča prvi autokrata.

Srpska napredna Stranka ne vodi se kriterijumima ko je odakle došao, je li u rodbinskim ili zavičajnim vezama – nego je li sposoban ili nije. Propast za građane Subotice umesto da uči lekciju kako se upravlja gradom svih građana Subotice, bavi se primitivnim i prizemnim prozivkama. Nema vremena za gubljenje i polemisanje sa predstavnicima bivše vlasti koji su pokazali kako ne treba voditi grad a misliti na sebe i interese bliskih ljudi. Veliki je posao pred nama jer treba uraditi i ono što Jene Maglai i njegovi kadrovi nisu ni znali ni umeli.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)

povezane teme

87
AlwaysUltra Odgovori
Gde je onda Y krak kada su silne pare "obezbedjene" ??
Bajloni
Daj carobni stapic pa ce se zavrsiti! Znas i sam da se putarski radovi ne rade zimi. Bar toliko da se razmisli pre nego se odvali.
Istina
Nadam se da si ovo pitanje postavljao svojevremeno i Dulic & Co.....!?
ffilozoff
Totalno NEJASNO saopstenje nekog ko je VLADAO sa Maglaijem,doveo ga na vlast i unazadio SUBOTICU!!! Pa Vi ste na vlasti u SU od 2012.god.,a preko dss-a i deceniju... Nista jos niste uradili za SU,osim sto ste pozaposljavali svoje vojnike u postu,ev,i ostale parazitske firme! Postavljate ANONIMUSE za direktore...SKUPSTINA SUBOTICE ne radi,uzimate velike plate,a po zakonu trebate raspisati lokalne izbore ako ne radite!!! SUBOTICa nikad prljavija,i nikad nebezbednija(ubistva,porodicno nasilje,pljacke ,razbojnistva,tuce,droga)..Prvo ste rekli bice bolje 2014,pa 2016,sad vec pominjete 2019,2020....Saopstenje je NEJASNO,jer nije narodski receno,tako da ni Vasi vojnici ne mogu shvatiti ...Partijska zaposlenja su najveca prevara,to mi i drugari kazu-jebiga moro sam zbog posla postati clan...A preletaci?
Bajloni
Filozofe, brkas kategorije. Biti u vlasti treci po snazi u koaliciji i prvi nije isto. Pitanja bezbednosti u gradu i sve sto si jos nabrojao je uglavnom van nadleznosti lokalne samouprave i ona tu nema skoro nikakav uticaj.
AlwaysUltra
BAJLONI

Odgovor je dakle da vam treba carobni stapic za kilometar puta ?? Gde su pare ??
AlwaysUltra
ISTINA

necemo vise prozivati Tita i Milosevica. Odavno drzite sve poluge u rukama , a stanje nikada beznadeznije. Zloupotrebljavate beskrajnu trpeljivost jednog naroda. Genocid !!!
ffilozoff
P.S. SRAMNO saopstenje,ko ga je pisao pomogao je sns-ovcima da im dodatno padne rejting u SU!!! Ko da je pisao bajloni,sendvicar,,he,hehe...
Istina
Ko je bio na vlasti 2011.....!?
Bajloni
Odgovor je da nije godisnje doba kada se radi takva vrsta radova. Uzmete gugl maps pa vidite da nije bas u pitanju kilometar puta.
Srle
Stvarno sta je sa Dulicem?
X Odgovori
Klasican primer svadje dva prevaranata koji je posteniji....
Fica
Godine 2020. cemo da vidimo ko je prevarant. Ustvari, za Maglaija vec sad znamo da jeste (nezakoniti otkazi, 700 miliona nezakonito potroseno, samovolja, nepostovanje dogovora koalicije i sl.), a ovome moramo dati sansu da izgura legalan i legitiman mandat.
antifašista Odgovori
I u ovom komentaru se vidi "demokratija" i kultura ! O vašim partijskim zapošljavanjima zna ceo grad, takođe su mnogi iskusili ponašanje tih istih kadrova, koji misle da su mali bogovi i ponašaju se tako ! Iskreno se nadam, daćemo se ubrzo oprostiti od vas i vaših pulina !
Fica
U tvom komentaru se vidi i pismenost. Jedan ucenik 5-og razreda osnovne skole zna vise o pravopisu. A ti vec pricas o demokratiji. A saopstenje? Pa ja nigde nisam video uvredu na racun Maglaija, vec iskljucivo hrpu cinjenica (utvrdjenih).
clown Odgovori
SNS kada budete imali obrazovani kadar i kada prestanete da se hvalite,a nista ne radite...mozda i glasam za vas. Dosadili ste bre narodu. Vucicu p....u!!!!
Bajloni
Gde trcis pred rudu. Nisu ni prvu godinu mandata okoncali, a vec ih poredis sa nekima koji su imali i vise vremena i vise para!
Istina
Samo kada si ti nama obrazovan,pametan i pravopisno potkovan....
Овца за шишање
Hahahaha... Nisu ni godinu dana mandata okončali?! Da ih čekamo kao Vođu pet godina, pa - NIŠTA!
Zoran Odgovori
Apolitičan sam i nisam član nijedne stranke, stvari gledam neostrašćeno. Saopštenje odražava nekulturu, bahatost i necivilizovanost. Grozno! Često sam se pitao zašto svi mrze (nas) Srbe. Saopštenje je jedan od odgovora.

Uzgred, javnim obraćanjem često dominiraju kvalifikacije: lažovi, lopovi, goveda, fukare, pokvarenjaci, narkomani, zlotvori, pijandure, pederi, prangije, kurve (muške i ženske), narkomani, stoka...
Fica
Mozda se takvi i termini javljaju, ali u ovom saopstenju nijedna takva niti slicna rec. Iskljucivo argumenti. Ko ne veruje, neka procita polako celo saopstenje pa ako nadje uvredljivu rec, mozda i moze da kaze da su i jedni i drugi isti.
psiholoskinja Odgovori
Ovo je ono kad neko kulturno postavi one nekulturne, nekompetentne i nadasve licemerne na mesto koje im pripada- daleko ispod svakog moralnog i politickog cenzusa. Dovidjenja, prijatno!
Овца за шишање
Chachacha... Kultura u sns-OVACA kao kao što babi malo fali da bi bila deda!
VB
Molim Vas, prestanite da nam sramotite struku ovakvim komentarima. Ovo Vam nije prvi
Bajloni Odgovori
Saopstenje zasnovano na cinjenicama. Kome nije sad jasno, nece mu biti jasno nikad. Ako nismo zadovoljni resavanjem kapitalnih projekata za koje imamo obezbedjena sredstva kao grad, a ne kao nekad da zagrizeno, a nismo sigurni da li smo kadri sazvakati. Poruka za vladajuce: Psi laju, karavani prolaze. Maglai bolje da se fokusira na Josipu. Tamo mozda i prodje. Suboticani vise ne daju.
zindo
Barbika Josipa će potopiti Jenciku. Koga ona podrži taj ode pod led
Akica Odgovori
Bahati i neispunjeni ljudi okovani besom nalik garnituri pokreta za gradjansku Suboticu,ne prastaju neciji uspeh,pokreranje iz mrtve tacke i stvaranje nove uspesne buducnosti Subotice.Razumljivo jer za tako nesto nikad nisu bili sposobni.
Lela Odgovori
Pravu sliku desavanja u gradu Subotica vide sami građani, obzirom da se grad pomera sa mrtve tačke i da zalaganjem Gradonačelnika i sadašnje Vlasti započeti veliki projekti imaju sve predznake da će u skorije vreme biti završeni! Maglai je za vreme svoje vladavine Grad toliko zadužio, da ne može ništa da se ispravi preko noći, a sve to samo svojim primitivizmom i bahaćenjem! Taj isti Maglai pošto nema šta da zameri novim čelnicima grada priča izmišljotine, a zaboravlja koliko je samo on zaduzio ovaj isti grad!
Istina Odgovori
Ne razumem kako Maglai jos ima obraza da prica nesto o postenju i izdaje onakva saopstenja nakon izvestaja DRI...!?
Umesto da se sakrije u misiju rupu on i dalje prica o nekakvom postenju i o nekakvim njegovim zaslugama,koje su velike ali samo za trosenje para gradjana Subotice koje su zavrsile u dzepovima njemu podobnih ljudi.
Овца за шишање
Nikada ne glasah za Maglaja, niti ću ali on je za sns-OVCE pojam uspešnosti i to kao vrlo vrlo inertan i neuspešan, naročito kad je sa SNS-om jahao u zajedničkom sedlu!
Stevo Odgovori
Maglaj se vratio [*...*] i retorici '90. Niko nam ne treba ako nije iz Subotice,pa sada više nije samo stigmatizovan beograd nego i Novi Sad,a kada su kadrovi DS i njemu slični dolazili na ''ispomoć'' u Suboticu istom nije smetalo.Isušiće močvaru-koliko puta ste bagere spuštali u Palić da ga spašavate da ne deevoluira u močvaru-nema broja, a koliko ste taj posao puta odradili nula.Popravljali ste bolnicu ,pa kad je pao jači sneg i otopio se poplavio operacione sale, i to ste zaboravili.Koliko puta ste asfaltirali jednu te istu ulicu, a novac stavljali u svoje džepove.od vodovoda ste napravili svoju firmu, odnosno plen izdelili na vas i vaše prijatelje iz DS, a ko vas je gospodine Maglaj kao narod praktično izbacio iz participacije vlasti u Subotici,pa vaši prijatelji iz DS.
Овца за шишање
Da li je bolje što je nesrećni Maglaj nešto i radio i stavljao u džep ili SNS koji NIŠTA ne radi i stavlja u džep!
Tamaš Odgovori
Nisam pristalica političkih pokreta i partija, smatram i jednu i drugu stranu u ovom sukobu istim zlom.

Odlučio sam se da napišem komentar jer prosto ne mogu da verujem kakovim tonom se pišu ova saopštenja. Ovakav ton obraćanja priliči nekoj rasporavi u vrtićima, ali nikako ne ozbiljnim ljudima koji vode ili žele da vode ovaj grad. Pročitao sam tekst i osetim sramotu šta sam pročitao.

Nadam se da će službe za odnose za javnost političkih partija pročitati ovo i promeniti ton obraćanja u svojim saopštenjima jer je ovakvo saopštenje ispod svakog pristojnom nivoa obraćanja javnosti.
dule
Pa kakav je ton saopštenja g-dina Maglaia ovi iz SNS-a su se dobro suzdržali. Maglaijevo saopštenje kao da je pisao onaj Torockai ili kako se već zove. Puno je ksenofobije, netrpeljivosti prema svemu što dolazi sa strane. Kakva je to građanska Subotica za koju se Maglai zalaže a izdaje onakva saopštenja.
Za gospodina Zorana jedno pitanje kakve veze ima saopštenje SNS sa Srbima pa da Srbi kao nacija treba da ga se stide. To je saopštenje političke stranke , čiji su članovi i pripadnici drugih nacija, nije to saopštenje Srba. Ali ako Vi to tako vidite onda je to ili Vaš lični problem ili ipak niste Srbin već ovo saopštenje koristite za pljuvanje po Srbima i krijete se iza lažne tvrdnje da ste Srbin. Da Vas pitam da li Trampovih saopštenja ili uredbi treba da se stide svi Amerikanci ili pristalice njegove stranke. Mada kada je u pitanju ovo saopštenje ja lično mislim da ne treba da ga se stide ni Srbi ni članovi SNS-a. Ono je reakcija na Maglaijeve nebuloze i ponavljam KSENOFOBIJU i laži
Fazan Odgovori
Bitno je da grad napreduje a na bljuvotine Jencike se ne treba obazirati! On je puka proslost Subotice, njemu je bolje da preispita svoj odnos prema damama dok je bio name vlasti!
Овца за шишање
Grad napreduje?! Kakva su to merila sns-OVACA, grad nikad ružniji, nesigurniji, depresivniji, a oni - napreduje???!!!
Poslanik i.d. Odgovori
Zar nije isti ovaj sns bio u koaliciji sa njima i oni birali maglu da bi srušili jednog gradonačelnika?
Dusan Odgovori
Preporučujem svim sugrađanima da PROČITAJU Izveštaj Državne Revizorske Institucije za 2015. godinu koja je cele prošle godine kontrolisala zakonitost poslovanja u Gradu Subotica, biće sigurno objavljen na zvaničnom sajtu subotica.rs čim ga DRI pošalje, pa da se sami uvere čime se tačno bavio bivši gradonačelnik i koliko je novca na šta nezakonito potrošio. Ja znam kako ga nije sramota, treba da se zavuče u mišju rupu.
Pera lozac
Bitno je da ti znas da ga niije sramota! Sigurno ti je rekao u 4 oka! Nije sustina to sto pominjete kao silne propuste u radu prosle vlasti, sustina je nacin obracanja, jezik koji se ne upotrebljava ni u normalnoj komunikaciji a kamoli u saopstenju vladajuce stranke! Pored vas je Gebels mala beba kakvu propagandu prodajete!
Bajloni
Ako su konkretne cinjenice i NOVAC propaganda ok. To si cuo negde za Gebelsa pa hajde da iskoristis ovde. Sta je u saopstenju netacno pa da mozemo podvesti pod propagandu? I zasto ostati nem na prljave i ispod pojasa udarce gorih od sebe?
Овца за шишање
A, šta kaže izveštaj za 2016?! Nema ga?! Pa, naravno vi ste svemogući, ko sme da vas sada ocenjuje! Kada i izađe već i nećete biti više na vlasti, ko će tog vašeg štetočinstva i da se seća!
Pero Lozac
@Bajloni
Prvo da te pitam jesi danas za silne replike dobio pljeskavicu umesto sendvica? Nadam se da je bilo ukusno!
No ajde da ti pokusam kulturno odgovoriti (ne recnikom tvojih poslodavaca).
Kad sam pomenio Gebelsa imao sam na umu silne lazi koje plasira Sns.... generalno, a cak je i on imao kulturu komunikacije. Ljudi koji su u Subotickom SNS su preletaci iz kojekakvih propalih stranaka koji cuvaju svoje fotelje ili ih menjajuedjusobno. Retorika kojoj je pisano saopstenje je na razini pijacnih kalvi (ne zelim da ih vredjam i one su dame za ove) i jako podseca na govor i jezik koji se koristio 90 tih godina.... jeza me uhvatila.... Dok ne izadju izvestaji Drzavne revizirske komisije je prazna prica... u nju verujem podjednako kao i u pricu koju ste prodali za dzakove sa glasovima.... sustina komentara nije SADRZAJ nego nacin pisanja i izrazavanja koji je ispod svakog nivoa za jednu "ozbiljnu" politicku stranku, pogotovo ne neku na vlasti!
panonski čamac
Ajde ne s... Ako je nešto protivzakonito uradio, zna se procedura. Te fore "oni prošli su krali pa mi sad ne možemo ništa" su fore koje SNS koristi i na republičkom nivou. Ako je neko krao, hapsite, kao što ste rekli da ćete hapsiti.
neglasač Odgovori
Bravo za botove SNS još vam smo fali PINK pa da budete kopletni.
Josipa Odgovori
Maglaji Vjeko pa pa
bisni Odgovori
Toliko ste nam se ogadili i jedni i drugi da bi bilo lepo da nikada niko od vas ne napiše više ni jednu jedinu reč. Ni od jednih ni od drugih Subotica nema koristi. Štetočine jedne, sram vas bilo sve.
Vojo Odgovori
Citas li tekst gospodine Jencika, mozes li osporiti rezultate rada SNS???
andrea
a čitaš li ti šta si pisao?
Овца за шишање
Rezultati su OGROMNI i NEPONOVLJIVI - teško da ih neko dostigne u NEUSPEŠNOSTI!
Praslavan Odgovori
Hahaha. Jadan je pokret kad im ovi diletanti iz sns dele lekcije. I sto je najtragicnije za sve su u pravu. Subotica u istoriji nije imala losijeg gradonacelnika od Maglaija, kome je taj isti sns bio podrska. A pravo lice sns se vidi u ovom tekstu, hteli bi oni, al manjka kapaciteta, za sve pa i za pisanje ostre kritike lose vladavine loseg prethodnog gradonacelnika.
Sve u svemu, nasla krpa zakrpu.
Sting Odgovori
Zaboravili ste dodati da ste upravo VI bili na vlasti zajedno sa tim kako god ga sad nazivate. Vi ste deo vlasti unazad nekoliko mandata. DS DSS. SVM SNS. SNS SVM. Vi ste propast i posast ovog grada. To sto vi ostavite za sobom niko narednih nekoliko mandata nece moci pospremiti. Sto se tice hvalospeva botova neka ih moraju da zarade kruv nasusni. Al neka. Nicija do do zore gorela pa su tako i vasi dani odbrojani.
Bajloni
I tebi cu napisati. Nije isto kada si najjaci u koaliciji i vuces mesto gradonacelnika te krojis politiku, ili si tamo neki koji daje sitnu podrsku zarad mogucnosti opstanka na politickoj sceni. Sad vemo da vidimo koliko i sta mogu. Ja cu biti zadovoljan ako vidim Y krak i pozoriste zavrseno do 2020.
rax Odgovori
odusevljavaju me ovi politicari i ovaj nacin saopstenja, koja su na nivou kafanskoj-birtijskog recnika i to bilo koje stranke. predpostavljam da je revizija namestaljka, a i da nije bili su u koaliciji. sada kada znaju da je zloupotreba treba podnesu krivinu prijavu, ako imaju dokaze, jer ovo je pravna drzava, a i da nije zakon je momentalno na njihovoj strani. ovo su radili godinama i sa pajticem, ali krivicna nikada nije podneta, samim tim sve koji ovakva saopstenja objavljuju, smatram isto tako krivim, ako imaju informacije, a ne deluju. gradjani bi trebali da prijavljuju zloupotrebe, a politicari to ne cine i pored ovakvih saznanja. krivicnu prijavu, koju bi trebao da pokrene u ovom slucaju sns, trebala bi da bude pracena medijima, da napokon saznamo da li su tvrdnje istinite. ja se secam da je tamo neko, donosio prugastu kosulju za dinkica, a znamo kako je zavrseno.
Bajloni
Revizija namestaljka? Pa dobro ako je namestaljka, gde su onda pare? Manite se coravog posla.
Pozitiva Odgovori
Pravi primer kako se na jedno saopstenje koje lici na "pucanj iz prazne puske" odgovara argumentovano i odlucno.
Овца за шишање
Misliš - odgovara AJUTISTIČNO i NEPISMENO?!
joja Odgovori
Konacno se u Subotici nesto desava, radi se i gradi, sve je manja stopa nezaposlenosti a sve vise nasmejanih i zadovoljnih ljudi.
barezi
danima lutam gradom i ne mozes sresti zabrinutog covjeka,ako ovako nastave neces moci nikog sresti...
Nikola
u kom ti gradu zivis dragi Joja?
Vesko Odgovori
Saopstenje boli glava, kao i ono prethodno. Necu moci spavati, koliko me to sve pogodilo. Stigla mi rata za porez, koji ste zajedno odrapili. Vise pratim sta se desava u Rumuniji. Kod nas pljacke i korupcije koliko hoces, ali o tome svi mudro cutite, a građani placaju vase cekove i promasaje.
andrea Odgovori
1. 700.000.000,00 obaveza kakvih obaveza? u novcu ili papiru? to je 5645161 eura
2. za prijem maloletnih migranata ...naravno to nema veze što naca deca glaguju ili se smrzavaju? važno da ima te za migrante
3.PzgS – Mozgalom (Propast za građane Subotice- zaMozaklom Šta ovo znači? not underesud.
4.političkom delovanju (čitaj: kampanji) hej još nam hoćete i zapovedati u tome kako šta da čitam
5. ceo ovaj izveštaj je pun grešaka gramatičkih. ne pišem ovo što branim bilo kakvu partiju nego ovo takozvano saopštenje bi odmah skinula sa sajta da se ne sramotim dalje.
pajo Odgovori
Pa valjda je U Koaliciji sa SnjS stvorio minus! Vms+SnjS su vodili grad! Sada isto oni vode! Kako sad Bivsi gradonacenik je jedini vodio grad? Pa nije on mogao sam done odluke!? Ako jeste onda i sadasnji isto radi¿
Coa Odgovori
Pa ovo je smešno. Ovi iz mozgolom idu po onoj narodnoj ko o čemu oni o poštenju. Bilu su najgora vlast u Su od uvođenja višestranačja a sad bi da drže predavanja. Strašno
Rajan Odgovori
Argumenti izneti se tesko mogu osporiti.Politizirati se moze uvek.Ne snositi odgovornost za neispunjena obecanja,pokusavajuci da se opravda jalovim kritikama na racun vlasti je odlika potrosenih politicara i politickih ideja kao sto je Maglai i Mozgalom.
earthworker Odgovori
A šta su u to vreme radili Ilija Marović, Milan Vučković, Milimir Vujadinović, Aleksandar Grubor, Dr Radmilo Todosijević, Dragi Vučković... Čačkali nos?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.