Komentara: 146
Pregleda: 11858

SNS: "Mali je ovo grad, u njemu sve se zna..."

12.03.2014. u 14:44h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Reagovanje Omladine Srpske napredne stranke u Subotici na jučerašnje saopštenje Demokratske omladine Subotice prenosimo u celosti.
SNS: "Mali je ovo grad, u njemu sve se zna..."

Drage mlade demokrate,

jučerašnjim saopštenjem upućenim na račun Srpske napredne stranke pokazali ste kakvo mišljenje imate ne o SNS-u, ne o Aci Lukasu, nego o preko 15 hiljada vaših sugrađana koji su došli na Gradski trg da se zabave. Žao nam je što ne razlikujete dobro od lošeg, jer te večeri, niko nikoga nije pitao kojoj partiji pripada. Ali razumemo vas, vi niste navikli da poklanjate građanima ništa.

Zato vam, dobronamerno, kao kolege, savetujemo da ubuduće razmislite o poruci koju šaljete sugrađanima svojim saopštenjima.

Starije demokrate su shvatili, ali vam izgleda nisu javili, da narod nikad više neće da glasa za vas. Jer, za razliku od imovinske, vaša  „lična karta prazna je“. I sam Lukas sa koncerta je poručio  „Daleko si...“ 17. marta, demokratska omladino,  „upali svetlo da se pogledamo u oči“.

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 146
Pregleda: 11858

Povezana vest

Povezane teme

DS Subotica

sns

srpska napredna stranka

parlamentarni izbori

Demokratska stranka

demokratska omladina

sns subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.