Komentara: 67
Pregleda: 7470

DS: "Bilborda, besplatnog alkohola i igara"

11.03.2014. u 16:02h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Sopštenje Kluba Demokratske omladine Subotice prenosimo u celosti.
DS: "Bilborda, besplatnog alkohola i igara"

Subotičani su osuđeni na jednomesečnu brutalno agresivnu političku predizbornu kampanju. Predizborna kampanja pretvorila se u svojevrsno marketinško nasilje, pa nam Subotica i Palić izgledaju kao neki grad u Severnoj Koreji, gde nam se na preko 40 bilborda, ukazuje uvećana fotografija lica Aleksandra Vučića.

Od bezbroj plakata polepljenih od strane aktivista SNS-a stradalo je čak i drveće! Ili su na njih nalepljeni plakati ili su na njih okačeni transparenti, bez odgovarajuće dozvole Gradske uprave. Niko od nadležnih nema hrabrosti da reaguje. Čujemo od prijatelja iz svih delova Srbije da je slična situacija i kod njih. Telefonskim pozivima su uznemireni svi stanovnici Subotice, od njih se traži da se izjasne za koga će glasati, a sve to doprinosi kreiranju atmosfere potpunog straha od izražavanja sopstvene volje na izborima. Ovakav vid kampanje od strane jedne političke organizacije nikada do sada nije viđen u Subotici!

DS: "Bilborda, besplatnog alkohola i igara"

Za završnu nedelju kampanje, SNS časti narod Subotice nastupom estradne ličnosti Ace Lukasa, koji je u svom životu bio primer i simbol svega onoga najgoreg i najopasnijeg za mlade u Srbiji.

Dakle, postavljamo logična pitanja predstavnicima SNS-a, ali i nadležnim državnim organima, pre svega Agenciji za borbu protiv korupcije: Na koji način je finansirana žurka u jednom od poznatih subotičkih kafića 4. marta 2014. godine na kojoj su se mladima besplatno delila alkoholna pića? Koliko košta organizacija koncerta Ace Lukasa u Subotici, 10. marta 2014. godine? Koliko koštaju svi ti bilbordi, plakati, transparenti, radio i TV spotovi? Molimo da objasnite javnosti Srbije odakle vam novac, ako se već zaklinjete u borbu protiv korupcije! Da li takvo bahaćenje predstavlja model “štednje” koji planirate da demonstrirate u vođenju ove države? Novac koji stranke za kampanju dobijaju iz budžeta sigurno nije dovoljan za sve to. Odakle razlika?

Očigledno je da se organizatori kampanje SNS u Subotici, u nedostatku ideja, ponašaju po principu „dajte narodu bilborda, besplatnog alkohola i igara“.

„Budućnost u koju verujemo“ NIJE Aca Lukas, pardon Vučić!

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 67
Pregleda: 7470

Povezana vest

Povezane teme

DS Subotica

parlamentarni izbori

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.