Komentara: 11
Pregleda: 36922

SMS broj 5066 za pomoć Saši Šešliji

07.07.2016. u 16:18h
Izvor: TV Subotica
Našem sugrađaninu, Aleksandru Saši Šešliji je pre pet godina, zbog problema sa virusom, oštećeno srce. Problem je kulminirao prošle godine, kada je prestalo da kuca srce ovog 47-godišnjeg Subotičanina.
SMS broj 5066 za pomoć Saši Šešliji

Život mu je spašen zahvaljujući pravovremenom intervencijom njegovih kolega iz Opšte bolnice i operacijom ugrađivanja mehaničke pumpe. Međutim, to je samo privremeno rešenje, do transplantacije srca u Beču, koja bi trebalo što pre da se uradi i koja košta 120.000 evra.

Saša Šešlija danas živi zahvaljujući "veštačkom srcu" koje kuca 24 časa uz pomoć baterija. Normalan život može da mu obezbedi novo srce, za čiju transplantaciju su potrebna velika sredstva, koja naš sugrađanin nema. Do sada, uspeo je da sakupi 30.000 evra, ali to je tek četvrtina potrebnih sredstava za operaciju u glavnom gradu Austrije. Od nedavno, za pomoć Saši funkcioniše SMS broj 5066, koji važi za sve mreže, a cena poruke je 100 dinara.

Pored SMS poruka, Aleksandru Saši Šešliji možete pomoći i dobrovoljnim prilozima na dinarske i devizne račune.

Svi zainteresovani detaljne informacije mogu pronaći na sajtu www.srcezasasu.com

Uprkos činjenici da bije bitku života, Saša se oseća dobro i vedrog je raspoloženja. Želja mu je da se sve što pre završi i da se potom posveti odgajanju svoje dvoje maloletne dece.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 36922
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.