Komentara: 3
Pregleda: 2754

SMENIT - IPA projekat RPK Subotica

30.10.2012. u 16:33h
Izvor: RTV Yueco
SMENIT - IPA projekat RPK Subotica

Trgovinsko-industrijska komora Županije Čongrad i Regionalna privredna komora Subotica zajednički implementiraju projekat “Internacionalizacija malih i srednjih preduzeća u prekograničnoj regiji” SMEINT, u okviru Programa preko-granične saradnje IPA Mađarska-Srbija.

U sklopu ovog projekta danas je održana marketing radionica, na kojoj su zainteresovanim učesnicima predstavljena iskustva mađarskih kompanija po pitanju marketinga u 21. veku, kao i najbolja iskustva iz Srbije po pitanju novih tehnika prodaje. Opšti cilj ovog projekta je razvoj srpskih i mađarskih preduzeća uključenih u projekat putem prenosa znanja i povećanja broja poslovnih kontakata.

Projekat takođe ima za cilj prenošenje dobrih praksi, odnosno iskustava i razvoj menadžerskih veština srpskih i mađarskih malih i srednjih preduzeća.

Izvor: RTV Yueco
Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora) Predavanje o marketingu (Privredna komora)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2754
Povezane teme

privredna komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.