• Pregleda: 2329

SMENIT - IPA projekat RPK Subotica

SMENIT - IPA projekat RPK Subotica

Trgovinsko-industrijska komora Županije Čongrad i Regionalna privredna komora Subotica zajednički implementiraju projekat “Internacionalizacija malih i srednjih preduzeća u prekograničnoj regiji” SMEINT, u okviru Programa preko-granične saradnje IPA Mađarska-Srbija.

U sklopu ovog projekta danas je održana marketing radionica, na kojoj su zainteresovanim učesnicima predstavljena iskustva mađarskih kompanija po pitanju marketinga u 21. veku, kao i najbolja iskustva iz Srbije po pitanju novih tehnika prodaje. Opšti cilj ovog projekta je razvoj srpskih i mađarskih preduzeća uključenih u projekat putem prenosa znanja i povećanja broja poslovnih kontakata.

Projekat takođe ima za cilj prenošenje dobrih praksi, odnosno iskustava i razvoj menadžerskih veština srpskih i mađarskih malih i srednjih preduzeća.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
lakumity103 Odgovori
Dokle više seminara, rasprave i obuke o prodaji i marketingu, kad će neko u ovom gradu da organizuje seminar o proizvodnji, da opet naučimo da pravimo nešto. Bez viška prozvoda nema profita a mi smo na žalost izgubili sve i jedan proizvod.
Milan Odgovori
Da SMENITI treba one koji ovo organizuju! Jer samo znaju da ubiru honorare i dnevnice i troše novac fondova EU za nekakve zaludne radnje izvrćući na taj način EU ruglu...
Šandorčanka Odgovori
Ovi iz PR Subotica drugo ni ne znaju nego samo seminari , putovanja , dnevnice i prazne priče. Pogledajte ljude koji vode PK , nikada nigde u životu nisu uspešno vodili neku firmu , de god su radili sve je propalalo pa se uvukli u PK plate ogromne nerade ništa pare sa budžeta uzimaju i baš ih briga , to treba razjurit uštede bi bile ogromne i te pare proslediti građanima koji su ostali bez posla .
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.