Komentara: 3
Pregleda: 4873

Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

24.08.2015. u 14:23h
Izvor: Subotica.com
Zbog izgradnje Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda u periodu od 24. avgusta do 10. oktobra saobraćaj u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Petra Drapšina do Matka Vukovića, će biti privremeno u potpunosti zatvoren.
Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" saopštavaju da su realizovani radovi i u toku je priprema noseće konstrukcije puta u cilju asfaltiranja raskrsnice ulice Matije Gupca i ulice Maksima Gorkog (Beogradski put).

Do kraja ove nedelje (30. avgust) se očekuje da će ova raskrsnica biti asfaltirana i obeležena horizontalna saobraćajna signalizacija, nakon čega će na ovoj raskrsnici i u gradu biti uklonjene privremene zabrane i znaci preusmeravanja, te će se uspostaviti normalno, uobičajeno funkcionisanje saobraćaja.

Iz Vodovoda primećuju da u ovom periodu nisu uočeni posebni problemi, odnosno da su građani veoma strpljivo i disciplinovano poštovali privremeno uspostavljeni i promenjeni režim saobraćaja i zbog toga se zahvaljuju građanima jer su time pokazali visoki nivo svesti i poštovanje značaja izgradnje ovih kapitalnih objekata u cilju obezbeđenja višeg kvaliteta življenja i privređivanja.

Produženje zatavaranja dela Bajskog puta

Zbog izgradnje poveza izgrađene deonice Kolektora II sa izgrađenom kanalizacijom u bočnim ulicama i izradu izvoda za priključenje budućih korisnika zatvaranje saobraćaja na Bajskom putu, od ulice Vareške do Marka Marulića biće produženo u naredna dva meseca, tj. do 30. oktobra.

Kako je saopšteno, izvođač radova, građevinsko preduzeće "Graditelj NS" Novi Sad će se truditi da ove radove izvede u što kraćem roku, kako bi se normalizovale komunikacije i uslovi života i rada građana, ustanova i privrednih subjekata na trasi izgradnje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4873
Povezane teme
jkp vodovod i kanalizacija uvođenje kanalizacije i vodovoda javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vodovodna mreža radovi na vodovodnoj mreži zatvaranje ulica magistralni vodovod centralni magistralni vodovod
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.