Komentara: 3
Pregleda: 5215

Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

24.08.2015. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Zbog izgradnje Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda u periodu od 24. avgusta do 10. oktobra saobraćaj u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Petra Drapšina do Matka Vukovića, će biti privremeno u potpunosti zatvoren.
Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" saopštavaju da su realizovani radovi i u toku je priprema noseće konstrukcije puta u cilju asfaltiranja raskrsnice ulice Matije Gupca i ulice Maksima Gorkog (Beogradski put).

Do kraja ove nedelje (30. avgust) se očekuje da će ova raskrsnica biti asfaltirana i obeležena horizontalna saobraćajna signalizacija, nakon čega će na ovoj raskrsnici i u gradu biti uklonjene privremene zabrane i znaci preusmeravanja, te će se uspostaviti normalno, uobičajeno funkcionisanje saobraćaja.

Iz Vodovoda primećuju da u ovom periodu nisu uočeni posebni problemi, odnosno da su građani veoma strpljivo i disciplinovano poštovali privremeno uspostavljeni i promenjeni režim saobraćaja i zbog toga se zahvaljuju građanima jer su time pokazali visoki nivo svesti i poštovanje značaja izgradnje ovih kapitalnih objekata u cilju obezbeđenja višeg kvaliteta življenja i privređivanja.

Produženje zatavaranja dela Bajskog puta

Zbog izgradnje poveza izgrađene deonice Kolektora II sa izgrađenom kanalizacijom u bočnim ulicama i izradu izvoda za priključenje budućih korisnika zatvaranje saobraćaja na Bajskom putu, od ulice Vareške do Marka Marulića biće produženo u naredna dva meseca, tj. do 30. oktobra.

Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

Kako je saopšteno, izvođač radova, građevinsko preduzeće "Graditelj NS" Novi Sad će se truditi da ove radove izvede u što kraćem roku, kako bi se normalizovale komunikacije i uslovi života i rada građana, ustanova i privrednih subjekata na trasi izgradnje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5215
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

uvođenje kanalizacije i vodovoda

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

zatvaranje ulica

magistralni vodovod

centralni magistralni vodovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.