• Pregleda: 4784

Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

Zbog izgradnje Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda u periodu od 24. avgusta do 10. oktobra saobraćaj u ulici Matije Gupca, na potezu od ulice Petra Drapšina do Matka Vukovića, će biti privremeno u potpunosti zatvoren.
Sledi zatvaranje dela ulice Matije Gupca

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" saopštavaju da su realizovani radovi i u toku je priprema noseće konstrukcije puta u cilju asfaltiranja raskrsnice ulice Matije Gupca i ulice Maksima Gorkog (Beogradski put).

Do kraja ove nedelje (30. avgust) se očekuje da će ova raskrsnica biti asfaltirana i obeležena horizontalna saobraćajna signalizacija, nakon čega će na ovoj raskrsnici i u gradu biti uklonjene privremene zabrane i znaci preusmeravanja, te će se uspostaviti normalno, uobičajeno funkcionisanje saobraćaja.

Iz Vodovoda primećuju da u ovom periodu nisu uočeni posebni problemi, odnosno da su građani veoma strpljivo i disciplinovano poštovali privremeno uspostavljeni i promenjeni režim saobraćaja i zbog toga se zahvaljuju građanima jer su time pokazali visoki nivo svesti i poštovanje značaja izgradnje ovih kapitalnih objekata u cilju obezbeđenja višeg kvaliteta življenja i privređivanja.

Produženje zatavaranja dela Bajskog puta

Zbog izgradnje poveza izgrađene deonice Kolektora II sa izgrađenom kanalizacijom u bočnim ulicama i izradu izvoda za priključenje budućih korisnika zatvaranje saobraćaja na Bajskom putu, od ulice Vareške do Marka Marulića biće produženo u naredna dva meseca, tj. do 30. oktobra.

Kako je saopšteno, izvođač radova, građevinsko preduzeće "Graditelj NS" Novi Sad će se truditi da ove radove izvede u što kraćem roku, kako bi se normalizovale komunikacije i uslovi života i rada građana, ustanova i privrednih subjekata na trasi izgradnje.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
MILORAD Odgovori
Dokle ce ovo maltretiranje sa SAOBRACAJEM da traje ??? Prosle godine su IZROVARILI Citav grad sa postavljanjem Toplovoda i nie bilo PROBLEMA SA SAOBRACAJEM !!! Dali neznaju SVOJ posao ili NAMERNO ODUGOVLACE ?????
Miki Odgovori
Dokle ova Zbrka u Saobracaju ??? Prosle Godine su bili IZROVARILI GRAD za toplovod pa naije bilo Problema sa Saobracajem Niti Blokiranih Ulica Po 10 dana ?? Dali neznaju svoj posao ili NAMERNO Odugovlace ??
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Kada bi lični izlazak na teren pretpostavili gledanju u pasulj ili u praznu šoljicu od kafe, gospoda iz Vodovoda bi uvideli da je stanje na licu mesta dijametralno suprotno zaključku:"... da su građani veoma strpljivo i disciplinovano poštovali privremeno uspostavljeni i promenjeni režim ..." Jer, ipak, NISU, pošto su silom prilika bili primorani (a i dalje su?!) da voze suprotno ofrlje postavljenim znacima "zabrana saobraćaja za sva vozila u oba smera".

Evidentan primer je, recimo, Štrosmajerova ulica, koja je iako dopunskim tablama "rezervisana" isključivo za vozila Su-transa, danima jedna od najopterećenijih saobraćajnica u centralnom delu grada. Zato predlažem hitno uklanjanje svih suvišnih znakova, pre nego što saobraćajna policija (ko to beše?), s punim pravom započne punjenje presahle opštinske kase. Ovo potonje je najmanje poželjno!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.