Komentara: 62
Pregleda: 7078

Skup dobrodošlice Šešelju

11.11.2014. u 16:09h
Izvor: RTV City
Okružni odbor Srpske radikalne stranke organizuje odlazak na veliki skup dobrodošlice dr Vojislavu Šešelju, koji će se održati u subotu 15. novembra na Trgu republike u Beogradu.
Skup dobrodošlice Šešelju

Predsednik srpskih radikala će se, kako je rečeno, nakon 12 godina protivpravnog pritvora u Haškom tribunalu, obratiti srpskom narodu kao slobodan čovek . Oni pozivaju sve poštovaoce Šešelja i njegove borbe za istinu o srpskom narodu, da dođu na skup i pozdrave pobednika.

SRS u svom saopštenju izražava zadovoljstvo velikim brojem pozitivnih reakcija građana na vest o puštanju dr Vojislava Šešelja na slobodu.

Verujemo da povratkom dr Šešelja ništa više neće biti isto, i da će SRS biti opet najjača politička partija. Obaveštavamo građane Subotice da organizujemo prevoz na veliki miting u Beograd u subotu 15. 11 na kome će se govoriti dr Vojislav Šešelj. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave u prostorijama SRS u Novoj opštini svakog radnog dana od 9 do 14 časova ili putem telefona na brojeve 670 - 745, 670 - 746 kako bi što veći broj ljudi pozdravio pobednika, navodi se u saoštenju SRS.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 62
Pregleda: 7078
Povezane teme

srpska radikalna stranka

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.