Komentara: 0
Pregleda: 2557

Školica klizanja upisuje nove polaznike

04.12.2018. u 18:04h
Izvor: Subotica.com
Danas je sa radom počela Školica klizanja, koju desetu godinu u nizu organizuje Hokej klub "Spartak". Obuka će se održavati od ponedeljka do petka u terminima 9 do 10 časova i od 16 do 17 časovana Gradskom klizalištu.
Školica klizanja upisuje nove polaznike

Prema rečima organizatora u školicu mogu da se učlane deca već od 4 godine. Cena mesečne članarine iznosi 2.000 dinara, a za više dece u porodičnom srodstvu obezbeđen je popust. Na kraju svakog treninga za sve polaznike je obezbeđen topli čaj.

- Na osnovu višegodišnjeg iskustva donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je 4 navršene godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke, obezbedili smo klizaljke koje dobijaju besplatno, kao i štitnike za kolena i laktove. - kaže Uroš Brestovac, ispred HK "Spartak" - Ova fizička aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće deca većinom provode vreme u zatvorenom prostoru, najčešće ispred "ekrana".

Više informacija oko upisa u Školicu klizanja možete dobiti putem telefona 024/552-017 ili 064/14-65-787.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2557
Povezane teme

klizanje

gradsko klizalište

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.