Komentara: 1
Pregleda: 7503

Škola košarke za najmlađe

11.10.2012. u 12:09h
Izvor: RTV Yueco
Bivši košarkaši Spartaka, a sada veliki trenerski stručnjaci, poznati i priznati Blagoja Ivić i Bratislav Mitrović, odlučili su da u Subotici pokrenu školu košarke za početnike dečake i devočice uzrasta od 1 do 5 razreda.
Škola košarke za najmlađe

Prvi trening održaće se u nedelju 14 oktobra u sali škole Žarko Zrenjanin sa početkom od 11 časova i 30 minuta.

Blagoja Ivić nekadašnji igrač Spartaka proveo je lepe godine u Subotici i rado se seća svakog trenutka koji je proveo u subotičkoj Hali sportova.Po njegovim rečima košarka je tada bila u velikoj ekspanziji zahvaljijući reprezentaciji koja je počela da niže već svima poznate uspehe što se kasnije odrazilo i na timove u Srbiji.Spartak je tada sa možda i najtalentovanijom ekipom ikada igrao polufinale plej ofa i finalu kupa Jugoslavije.

Članarina se za sada neće naplaćivati, a na prvi trening potrebno je poneti košarkašku loptu, i naravno opremu u kojoj će dete trenirati tokom svog boravka u sali.U planu je da se preko sponzora obezbede lopte, majice i dresovi u kojima će ovi mladi košarkaši nastupati na turnirima koji ih očekuju u narednom periodu učenja igre ispod obruča.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7503
Povezane teme

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.