• Pregleda: 12098

Skeniranje aure - nova tehnologija u službi zdravlja Poliklinike "Badawi"

U okviru Škole zdravlja Poliklinike "Badawi" na Otvorenom univerzitetu održano je besplatno predavanje o značaju skeniranja aure za unapređenje zdravlja.
Skeniranje aure - nova tehnologija u službi zdravlja Poliklinike "Badawi"

Specijalista opšte, kineske i kvante medicine, dr Marija K. Badawi predstavila je prednosti programa aura skeniranja koji je, kao lider u holističkom pristupu prevencije i lečenja, Poliklinika "Badawi" početkom godine uvrstila u svoje zdravstvene usluge.

- Aura je energetski omotač oko fizičkih tela, koji nosi kompletne informacije o telu i njegovim energetskim procesima. Svako telo sastavljeno je od energije, tako da ima magnetno polje, koje kada skeniramo vidimo kao spektar boja. Stanje aure i energetskih centara direktno je povezano sa našim telesnim, umnim i duhovnim stanjem, pa kako Poliklinika "Badawi" na raspolaganju ima iskusne lekare, terapeute, praktičare i vrhunsku tehnologiju, stvoreni su uslovi za prevenciju i efikasno usmereno lečenje, ako za tim postoji potreba - kaže dr Marija K. Badawi.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, „AuraCloud Pro“ integrisanom sistemu, prema rečima dr Badawi, svaki čovek može sagledati sopstvenu auru, što je polazna tačka za lični napredak na svim nivoima.

- Izuzetno je mali broj ljudi koji imaju aurealna viđenja, tj. sposobnost da vide aure drugih, što je povezano sa razvojem magnetnog receptora ispod hipofize u mozgu, pinealne žlezde. Još  manji je broj onih koji imaju aurealna viđenja i medicinsku edukaciju, da bi mogli svoj dar da koriste kao sredstvo prevencije i lečenja. Napretkom tehnologije, na raspolaganju su nam novi alati, koji veoma precizno vrše skeniranje aure i stanja energetskih centara, na osnovu čega se pravi detaljan izveštaj, koji tumači iskusan lekar, te na taj način efikasno unapređujemo zdravlje, kao i sve druge aspekte života - kaže dr Badawi.

Nakon predavanja, u okviru koga su prikazani primeri realnih očitavanja i izveštaja skeniranja aure sa „AuraCloud Pro“ sistemom, zainteresovani učesnici imali su priliku da besplatno skeniraju sopstvenu auru i dobiju savet od dr Badawi o potrebama za dalje lečenje metodama oficijelne medicine i holističkm pristupom.

Predavanju je prisustvovao veliki broj zainteresovanih, a detalje možete pogledati na fotografijama u nastavku.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

5
Dora Odgovori
Da li to vec rade?I koja je cena pregleda?
Marija Badawi
Poštovani,
Hvala Vam na interesovanju i hvala Vam na strpljenju.
Za skeniranje aure , potrebno je zakazati termin, planirajte 45- 60 min . Vašeg vremena .
U cenu od 5000, dinara ,spada: skeniranje aure, čakri i ostalih parametara o kojima je bilo reči na prezentaciji, konsultacija ,dobijate štampani izveštaj na 15 strana, i jednu kontrolnu , besplatnu konsultaciju prema potrebi,
Za sva ostala pitanja budite slobodni obratite mi se.
Želim Vam uspešan dan i srdačno Vas pozdravljam. Dr Marija Badawi
AlwaysUltra Odgovori
Da li neko veruje u to ???
miluna trbpvic Odgovori
Koliko kosta skeniranje aure i tumacenje?
Ehhhh
Ne znam
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.