Komentara: 8
Pregleda: 6621
Foto

Sjajan koncert Tropiko benda u Hali sportova

04.09.2017. u 16:02h
Izvor: subotica.rs
Tropiko bend održao je preksinoć spektakularan koncert u subotičkoj Hali sportova i, uz ovacije oko pet hiljada obožavalaca, priredio nastup za pamćenje. Besplatan koncert Tropiko benda organizovan je u okviru programa proslave Dana grada Subotice.
Sjajan koncert Tropiko benda u Hali sportova

Od prvog trenutka i izlaska na scenu, u predivnoj atmosferi koja je trajala tokom celog koncerta, subotička publika uglas je pevala njihove najpopularnije numere „Onu moju“, „Šta ću tebi ja“, „Ne zovi me“, „Zauvek tvoj“,  „Bojim se“, „Sve moje zore“, „Pusti ritam“...

Hitovi su se ređali jedni za drugim, a ovaj popularni muzički sastav, koji predvodi pevač Aleksandar Sale Cvetković, kvalitetnim nastupom, tokom koga je sve bilo gotovo perfektno, izazvao je veliko oduševljenje publike.

Sjajan koncert Tropiko benda u Hali sportova

Uz ovacije i vrisak publike, koju su činile uglavnom devojke, Tropiko bend je kao i uvek bio pun pozitivne energije, pokazujući istovremeno zašto je trenutno jedan od najpopularnijih bendova sa ovih prostora.

Tokom koncerta, pevač benda Sale Cvetković čestitao je subotičkoj publici Dan grada, a posle skoro dva i po sata vrhunske svirke i zabave, sa zadovoljstvom se fotografisao sa svojim obožavaocima i delio autograme. 

Izvor: subotica.rs
Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6621

Povezana vest

Povezane teme

dan grada

tropico band

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.