Komentara: 8
Pregleda: 10773

Koncert Tropiko benda sa Trga pomeren u Halu sportova

02.09.2017. u 17:04h
Izvor: Subotica.com
Koncert Tropiko benda, koji je predviđen da se održi večeras od 21 čas na Gradskom trgu u okviru proslave Dana grada, održaće se u isto vreme, ali u Hali sportova. Razlog je najavljene nepovoljne vremenske prilike.
Koncert Tropiko benda sa Trga pomeren u Halu sportova

Kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, Hala sportova će biti otvorena od 20 časova, a ulaz je, podrazumeva se,  besplatan. Mole se građani da blagovremeno dođu do Hale kako bi se izbegle gužve. Iz istih razloga preporučuje se da se ne prilazi jako blizu vozilima jer se očekuje da će biti teško naći parking.

Iz istih razloga, program na Maloj bini, koja je postavljena u centru grada, koji je počeo u 14 časova, u slučaju loših vremenskih prilika, nastupi će biti nastavljeni u vestibilu Gradske kuće.

Koncert Tropiko benda sa Trga pomeren u Halu sportova

Izvor: Subotica.com
Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada Koncert Tropiko benda u sklopu proslave Dan grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 10773

Povezane vesti

Povezane teme

dan grada

program proslave

koncert hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.