Komentara: 2
Pregleda: 1868

Sistematsko suzbijanje glodara (deratizacija) od ponedeljka

29.08.2019. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Sistematsko suzbijanje glodara (deratizacija) od ponedeljka

Akcija sistematske deratizacije na teritoriji Grada Subotice sprovodiće se u periodu od 2. septembra do 1. novembra u svim naseljenim mestima, kako po domaćinstvima, tako i po stambenim zgradama. Iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj poručuju da je deratizacija za sve građane besplatna, te da je jedino potrebno da omoguće vidno obeleženim stručnim operativcima da postave preparat, kao i da se pridržavaju dobijenih uputstava.

U okviru akcije koristiće se moderan biocidni preparat odloženog delovanja u fabričkom pakovanju od 500 grama, a građani će sva uputstva za upotrebu i mere opreza dobiti odštampano na pakovanju.

Tačni datumi kada će operativci obilaziti njihov deo grada ili naseljeno mesto, građani će moći da vide na oglasnim tablama u svojim mesnim zajednicama, a koji ne budu kod kuće u vreme kada operativci budu u njihovom delu mesne zajednice, dobiće obaveštenje da preparat mogu naknadno preuzeti u sedištu svoje Mesne zajednice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1868
Povezane teme

deratizacija

sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.