• Pregleda: 4689

Simović: Subotica i u budućnosti grad sporta

Novoizgrađena sportska infrastruktura u Subotici i velika podrška subotičkim sportskim kolektivima od strane rukovodstva grada Subotice obezbedili su vrhunske rezultate u mnogim oblastima, izjavio je Nemanja Simović predstavljajući sportski deo programa "Subotica gradi budućnost" koalicije "Izbor za bolji život – Boris Tadić".
Simović: Subotica i u budućnosti grad sporta

Simović je podsetio da je pre četiri godine veći broj subotičkih klubova bio ili u vojvođanskom ili u drugoligaškom rangu takmičenja, a sa su sada to ulgavnom prvoligaši ili superligaši.

Simović je izrazio želju da i u narednim godinama "to tako i ostane".

"Želim da u narednim godinama nastavimo dobru saradnju sa odbojkaškim, rukometnim, fudbalskim i vaterpolo savezom Srbije i na taj način Subotičanima obezbedimo evrologaške utakmice" - rekao je Simović.

On je naglasio da je podršku listi koju čine DS-DSHV-SDPS daju i sportisti u želji da i u naredne četiri godine imaju kvalitetne uslove za postizanje velikih sportskih ciljeva.

Tako je grupa vrhunskih subotičkih sportista i sportskih radnika podržala listu za lokalne izbore okupljenu oko Demokratske stranke, a među njima su Zoran Kalinić, Sreten Damjanović, Davor Štefanek, Sanja Memišević, i Luka Medić.

Po pitanju omladinske politike, Simović je najavio skoro otvaranje Kancelarije za malde, za koju je već obezbeđena oprema i prostor.

Izvor: SuMedija

povezane teme

7
sportista Odgovori
Prava katastofa! Ajte sad 4 god odmorite...nemojte nam samo vise pomagati...totalno smo propali!
jaca Odgovori
sportista?@- nisi ti nikakav sportista kad se ne radujes novim terenima, bazenima i sportskim halama. Klasicna stranacka predizborna ostrascenost.
Sasha Odgovori
Grad bez normalnog fudbalskog stadiona, bez normalne sportske dvorane, bez ledene dvorane i bez zatvorenog olimpijskog (velikog) bazena, NE MOŽE NIKAKO DA BUDE GRAD SPORTOVA!!!
...HOĆU STADION!!!
zvončica Odgovori
Podrška istaknutih subotičkih sportista Simoviću i Modestu govori sama za sebe, kao i izgrađena sportska infrastruktura i rezultati subotičkih klubova.
Sportista - nisi ti sportista, da jesi znao bi za "fer plej" :-))
atletičar Odgovori
Drago mi je što neko misli na mlade i omladinu,pozdrav za gospodina SIMOVIĆA ali ga molim da preuzme sa NSZ 6 mladi profesora fizičkog vaspitana,sportista koji čame na birou, oni mogu mnogo doprineti svojim znanjem omladini Subotici,opština može da plaća 6 radni mesta za dobrobit celokupnog društva,mlade treba usmeriti na prekrasne sportske terene,bazen pa će manje biti droge i kriminala.
veverica Odgovori
Po pitanju omladinske politike..Malo si prestar za to...Daj fotelju mlađima....
Subotičanka Odgovori
Žao mi je što Vi kao profesor niste preuzeli i resor za obrazovanje sport i omladinu,bilo bi mnogo više reda u obrazovanju pa mladi intelektualci sa fakultetskim diplomama kako je rekao atletičar ne bi čamili na birou,pošto u dosta škola rade profesori bez fakultetske diplome,podržavam Vaš rad i zalaganje za omladinu,posebno disciplinu plivanje, atletika i plivanje su najbolji sportovi -naj zdraviji,želim vam mnogo uspeha u daljem radu .
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.