Komentara: 11
Pregleda: 6796

Sezona popusta pri kraju

10.02.2015. u 15:44h
Izvor: RTV Yueco
Sezona popusta u subotičkim prodavnicama obuće, garderobe i sportske opreme bliži se kraju. Tokom sezone sniženja Subotičani su mogli da kupuju omiljene brendove po cenama upola nižim, pod uslovom da su imali sreće da u pravi vreme pronađu potrebnu veličinu i druge njima bitne detalje. Mnogi Subotičani su tokom meseca sniženja šoping obavili preko granice, gde su niže cene opšti utisak.
Sezona popusta pri kraju

Natpisi o rasprodajama još uvek krase izloge mnogih prodavnica u Subotici. Dok zaposleni polako pripremaju kolekciju proleće-leto, za to vreme Subotičani, u skladu s dubinom novčanika, obilaze prodavnice ne bi li pronašli proizvode iz prethodne kolekcije jesen-zima, koji su sniženi i do 50 procenata. Za to im je ostalo još malo vremena, jer su zaihe sve manje, a sezona sniženja se i zvanično završava za oko dve nedelje.

Veća konkurencija, a samim tim i veći izbor na jednom mestu, u šoping molovima na 40-ak kilometara od Subotice razlog su što su mnogi Subotičani svoj “lov na sniženja” obavili preko granice - u Segedinu.

Gostujući u sinoćnoj emisiji “Bez kravate”, profesorka makroekonomije na Ekonomskom fakultetu Danica Drakulić nije iznenađena time pošto smatra da se u tom gradu na najoptimalni način može šopingovati.

Zalihe su sve manje, a sezona sniženja se i zvanično završava za oko dve nedelje. Sledeća će biti aktuelna krajem leta, kada se bude pripremala nova kolekcija jesen-zima, a do tada će se kupovati po potrebi, ili u skladu s trendovima. Sve u zavisnosti od dubine novčanika.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 6796
Povezane teme

popusti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.