• Pregleda: 2352

Šesti "Basketica Aleksandrovo" 31. avgusta, prijave u toku

Na terenu "Bratstva" u Aleksandrovu poslednjeg dana avgusta održava se tradicionalni turnir u basketu 3 na 3, šesti u nizu, druga godina na tartanu, po prvi put sa zgobnim obručima. Prijave su u toku.
Šesti "Basketica Aleksandrovo" 31. avgusta, prijave u toku

29.08.2019. - VAŽNO! TURNIR JE IZ TEHNIČKIH RAZLOGA POMEREN ZA 7. SEPTEMBAR

Jedan od basket turnira koji iz godine u godinu raste priređuje se u Aleksandrovu. Nakon što su se izborili za tartan podlogu, organizatori turnira najavljuju novinu u tehničkom smislu, a to je koš sa zglobnim obručima.

- Iz godine u godinu dajemo sve od sebe kako bi ovaj događaj privukao što veći broj ljudi željnih sporta i dobrog druženja. Zato smo i ove godine spremili nekoliko noviteta na samom terenu i van njega - poručuju iz organizacije turnira - Prijave su u toku pa pozivamo ekipe koje žele da odmere snage sa nekim od najboljih basketaša Srbije da se prijave blagovremeno.

Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara, a sav prikupljen novac ide u fond za nagrade. Prijave putem telefona 063/19-12-531 (Dražen) ili 063/74-53-561 (Borivoje). Broj ekipa je ograničen na 16, a broj igrača po ekipi 3+1. 

Meč u basketu traje 10 minuta, odnosno završava se kada neka ekipa stigne do 21. poena. Sudije dolaze iz Novog Sada i igraće se po 3x3 basket pravilima.

Тurnir počinje 31. avgusta u 14 časova, a pola sata ranije biće održan žreb, Završnica turnira, odnosno najuzbudljiviji dueli, očekuje se oko 19 časova. Takođe, biće održano i takmičenje u šutiranju trojki.

Dolazak je potvrdila i ekipa Novog Sada, branioca titule osvojene prošle godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
JO Odgovori
Subotica nema sudija? Čak, odlični su. Ne dolaze samo da odrade posao I da se ogrebu za pivo kao ovi iz NS. Naši se trude i nije im samo taksa u glavi.
BoD Odgovori
Zašto Stantić nije u organizacionom odboru, i trener Spartaka?
Joso Zica
Ovo je Sandor ovde vladaju drugaciji zakoni
Bod
Doće vama Stantić... vidićete vi još
Derane Odgovori
Idemo basketica!!
Žorž Odgovori
Stantic treba da bude predsednik org. odbora turnira i prvi trener Spartaka.
Banjo počasni predsednik
Bod
A zašto Mudrića izostavljate?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.