Komentara: 7
Pregleda: 3308

Šesti "Basketica Aleksandrovo" 31. avgusta, prijave u toku

25.08.2019. u 17:00h
Izvor: Subotica.com
Na terenu "Bratstva" u Aleksandrovu poslednjeg dana avgusta održava se tradicionalni turnir u basketu 3 na 3, šesti u nizu, druga godina na tartanu, po prvi put sa zgobnim obručima. Prijave su u toku.
Šesti "Basketica Aleksandrovo" 31. avgusta, prijave u toku

29.08.2019. - VAŽNO! TURNIR JE IZ TEHNIČKIH RAZLOGA POMEREN ZA 7. SEPTEMBAR

Jedan od basket turnira koji iz godine u godinu raste priređuje se u Aleksandrovu. Nakon što su se izborili za tartan podlogu, organizatori turnira najavljuju novinu u tehničkom smislu, a to je koš sa zglobnim obručima.

- Iz godine u godinu dajemo sve od sebe kako bi ovaj događaj privukao što veći broj ljudi željnih sporta i dobrog druženja. Zato smo i ove godine spremili nekoliko noviteta na samom terenu i van njega - poručuju iz organizacije turnira - Prijave su u toku pa pozivamo ekipe koje žele da odmere snage sa nekim od najboljih basketaša Srbije da se prijave blagovremeno.

Šesti "Basketica Aleksandrovo" 31. avgusta, prijave u toku

Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara, a sav prikupljen novac ide u fond za nagrade. Prijave putem telefona 063/19-12-531 (Dražen) ili 063/74-53-561 (Borivoje). Broj ekipa je ograničen na 16, a broj igrača po ekipi 3+1. 

Meč u basketu traje 10 minuta, odnosno završava se kada neka ekipa stigne do 21. poena. Sudije dolaze iz Novog Sada i igraće se po 3x3 basket pravilima.

Тurnir počinje 31. avgusta u 14 časova, a pola sata ranije biće održan žreb, Završnica turnira, odnosno najuzbudljiviji dueli, očekuje se oko 19 časova. Takođe, biće održano i takmičenje u šutiranju trojki.

Dolazak je potvrdila i ekipa Novog Sada, branioca titule osvojene prošle godine.

Šesti "Basketica Aleksandrovo" 31. avgusta, prijave u toku

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3308
Povezane teme

basket

turnir u basketu

basketica aleksandrovo

basket 3x3

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.