Komentara: 4
Pregleda: 6761

Šest zlatnih medalja kikboksera Spartaka na Prvenstvu Srbije u Somboru

26.02.2017. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
U subotu u Somboru održano je Prvenstvo Srbije u kineskom boksu (Sanda), a na kojem su takmičari Kik boks kluba "Spartak" postigli fantastičan uspeh, osvojivši šest zlatnih i dve srebrne medalje.
Šest zlatnih medalja kikboksera Spartaka na Prvenstvu Srbije u Somboru

Na takmičenju održanom u hali "Mostonga" u Somboru subotički Spartak nastupio je sa devet kikboksera, a koji su osvojili ukupno 8 medalja.

- Vrlo sam zadovoljan uĉinkom ove nove generacije kik boksera Spartaka i ovim je ostvarena najava koju smo dali posle kontrolnih meĉeva pred državno prvenstvo, jer 6 zlatnih i 2 srebrne medalje kluba to nedvosmisleno potvrđuju - rekao je Veselin Bunĉić, trener KBK "Spartak"

Zlatne medalje osvojili su Teodor Kenjereš (65 kg) - sa efektnim pobedama u dva meča, prekidima u 1. rundi, salvama nožnih i ruĉnih udaraca, protiv boraca iz Vršca i BiH; zatim Veljko Velimirović i Stefan Velimirović u kategorijama 60 i 75 kg juniori, koji su jednoglasno pobedili svoje rivale u jednom odnosno dva eliminaciona meča.

Po rečima Bunčića, senior Đorđe Todić je u kategoriji 80 kg u prepoznatljivom fajterskom stilu vezanim krošeima i lou kikovima naterao protivnika da ne počne drugu rundu, te je Todić proglašen za prvaka Srbije.

Iskusni kadet Miloš Panić (55 kg) je posle neizvesne borbe našao tehničko rešenje da završi meč prekidom u 3. rundi i postane prvak Srbije. Pioniri Dmitrović - zlato i Mario Ćopić  - srebro u kategoriji 55 kg su zadovoljili prikazanim u svojim debi meĉevima.

Pionir Mihajlo Antić (45 kg) je svoje proŝlogodišnje zlato morao zameniti srebrom jer nije imao rešenje za poen više protiv rivala iz KBK Galaktik iz Sombora. Po rečima trenera KBK "Spartak" Marko Pejić, senior, nezasluženo je eliminisan u 1/4 finalu posle boljeg utiska kojo je ostavio na borilištu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 6761
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

kineski boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.