Komentara: 0
Pregleda: 3518

Šest medalja mladih džudista Spartaka

18.03.2013. u 08:55h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Tokom vikenda mladi džudisti Spartaka učestvovali su na dva turnira održani u Klisi i Domašeku (Mađarska). Na ovim turnirima perspektive srpskog džudoa osvojile su ukupno šest medalja.
Šest medalja mladih džudista Spartaka

Tokom vikenda (16./17. mart) održan je dvodnevni VI međunarodni turnir "Klisa". Na ovom urniru učestvovalo je preko 500 takmičara iz 10 zemalja, a Spartak je sa svojom Bajmočkom sekcijom nastupio u sastavu Milica Nestorović, Igor Đatkov, Mihajlo Šašić, Filip Ilanković, Strahinja Nestorović, Levente Kermeci, Jovan Vučetić i Veljko Tripunović.

Na turniru su osvojene 4 medalje - prvog dana je Milica Nestorović osvojila bronzanu, drugog dana su takođe bronzane osvojili Levente Kermeci (sekcija Bajmok) i Veljko Tripunović, a srebrnu je osvojio Jovan Vučetić. Moglo je biti jos medalja, ali na ovako jakom turniru svaka greška se plaća pa je tako i poneko peto mesto vredno pažnje. Ekipu su predvodili Vladimir Tanasković i Milan Bogić.

Šest medalja mladih džudista Spartaka

Još dve medalje iz Domašeka (Mađarska)

Džudisti Spartaka su u subotu (16. marta) nastupili u Domašeku (Mađarska) na međunarodnom džudo turniru koji je okupio oko 300 takmičara iz 27 klubova iz 4 države. Tim džudo kluba "Spartak" su činili Družek David, Relja Nagulić, Radvanski Noemi, Vukas Despot, Kaćanski Jugoslav, Vukas Dušan, Jegdić Veljko, Vaci Boris, Šašić Nikola, Milošev Mihajlo i Bošnjak Vuk.

Posle mnogo neizvesnih borbi kući su doneli dve medalje. Bronzanu medalju je osvojio Bošnjak Vuk i zlatnu medalju je doneo Nikola Šašić. Nekima su ovo bile i prve zvanične borbe u životu, i bez obzira na rezultat, džudo klub "Spartak" im čestita na probijenom ledu.

Šest medalja mladih džudista Spartaka

Šest medalja mladih džudista Spartaka

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3518
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.