• Pregleda: 4922

Šest godina za ubistvo Banje Domazetovića

Branislav Bijelić iz Novog Sada osuđen je na šest godina zatvora zbog ubistva Banje Domazetovića iz Nikšića, koji je jedno vreme živeo u Subotici.
Šest godina za ubistvo Banje Domazetovića

Kako je saopštio Viši sud u Novom Sadu, Bijelić je nepravosnažno proglašen krivim zbog ubistva u prekoračenju granica nužne odbrane. Dvojica učesnika u tuči koja je prethodila ubistvu osuđeni su zbog nasilničkog ponašanja - Nikola Lugonja iz Zrenjanina na godinu i 10 meseci zatvora, a Mirko Marić iz Novog Sada na 10 meseci zatvora, piše u saopštenju.

Ubistvo se dogodilo u martu 2010. godine na Salašu 137 na Čeneju, a prethodila mu je svađa između dve grupe muškaraca. Bijelić se predao dva meseca kasnije, došavši u novosadsku Palatu pravde u prisustvu svog advokata. On je inače bio izbacivač u klisanskoj kafani "Dva galeba", a već je imao dosije u policiji zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Domazetović je povezivan sa crnogorskom mafijom.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

8
Darth Sidious Odgovori
Malo je 6 godina, uz žalbe i "dobro vladanje" izaći će za 4, možda 5, a čovek već ima "istoriju"... Država ovakvim osudama praktično ohrabruje kojekakve nasilnike i zlikovce. Da ih rebnu 2-3 doživotne kao ameri (što je samo po sebi nonsens, al' ajde), svako bi se prvo dobro zamislio pre nego napravi neko sr*nje. Kod njih se dobija više od 6 godina i za nanesene teške fizičke povrede, a kamoli za ubistvo. Sve u svemu, naš je sud još jednom dokazao da je smešan i bez nekog jačeg autoriteta.
Даница Odgovori
Значи ,толико данас кошта људски живот...Премало!
Apelacioni Odgovori
Ovo je strasno 6 godina za oduzimanje tudjeg zivota pod navodom prekoračenje granice nužne odbrane. Jos sada kada ulozi zalbu na presudu,pa mu Apelacioni bude smanjio na 2 godine..pa bude dobrog vladanja eto njega za godinu dana napolju.... SAMAR SVAKOM POSTENOM COVEKU I SRAMOTA ZA NASU DRZAVU PRE SVEGA SRAMOTA ZA PRAVOSUDJE...
rorobin Odgovori
Malo je dobio za ubijstvo oni momci u TEMERINU za tuču su dobilimnogo više
Drug MARKO Odgovori
Pa sa obzirom na to da je Domazetovic pripadao odredjenom kriminalnom miljeu . Moze se zakljuciti da je to bio neki obracun izmedju nekih kriminalnih grupa ! A i malo dete zna da u Vojvodini deluje Mnogo takvih organizacija koi se bave raznim vidovima organizovanog kriminala . Na Tuzilastvu je da se zali na visinu izrecene kazne .
banjica Odgovori
6 godina???? jako malo! Sramota!
mad max Odgovori
pa u ovoj drzavi izgleda da slobodno moze covek da ubija bilo koga sta je to 6 godina,ode u zatvor i za dobrog vladanja izadje posle 4 godina,a resio ko mu smetao.pa to nema samo u divljem zapadu!!!!! SRAMOTA
neupuceni Odgovori
E, a da je ubio Francuza ili Engleza... Izgleda da je zivot nasih ljudi jeftiniji!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.