Komentara: 8
Pregleda: 5740

Šest godina za ubistvo Banje Domazetovića

13.07.2012. u 17:00h
Izvor: RTV Yueco
Branislav Bijelić iz Novog Sada osuđen je na šest godina zatvora zbog ubistva Banje Domazetovića iz Nikšića, koji je jedno vreme živeo u Subotici.
Šest godina za ubistvo Banje Domazetovića

Kako je saopštio Viši sud u Novom Sadu, Bijelić je nepravosnažno proglašen krivim zbog ubistva u prekoračenju granica nužne odbrane. Dvojica učesnika u tuči koja je prethodila ubistvu osuđeni su zbog nasilničkog ponašanja - Nikola Lugonja iz Zrenjanina na godinu i 10 meseci zatvora, a Mirko Marić iz Novog Sada na 10 meseci zatvora, piše u saopštenju.

Ubistvo se dogodilo u martu 2010. godine na Salašu 137 na Čeneju, a prethodila mu je svađa između dve grupe muškaraca. Bijelić se predao dva meseca kasnije, došavši u novosadsku Palatu pravde u prisustvu svog advokata. On je inače bio izbacivač u klisanskoj kafani "Dva galeba", a već je imao dosije u policiji zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Domazetović je povezivan sa crnogorskom mafijom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5740
Povezane teme

ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.