Komentara: 2
Pregleda: 2385
Foto

Šest godina Gerontološkog kluba "Mala Bosna"

23.04.2018. u 16:57h
Izvor: TV Subotica
Gerontološki klub "Mala Bosna" obeležava šest godina rada. Tim povodom, direktor Gerontološkog centra Subotica, Nenad Ivanišević, najavio je proširenje mreže klubova, naročito u prigradskim mesnim zajednicama, kao i nove usluge za penzionere koji žive na selu.
Šest godina Gerontološkog kluba "Mala Bosna"

Od igranki, dočeka Nove godine, pa do sticanja novih prijatelja i druženja na brojnim radionicama – sve je to ulepšalo penzinerske dane Ani Ivić, koja je već pet godina jedna od najaktivnijih članica Gerontološkog kluba u Maloj Bosni. Ana kaže da bi volela da klub radi i češće, jer je veoma popularan među njenom generacijom u selu.

- Jednostavno je ovo za moju generaciju, za penzionere, jako velika stvar. Hvala lepo svima koji su učestvovali u osnivanju ovog kluba, jer ovde smo našli zabavu, igramo bridž, pikado, viseću kuglu, a imamo i bacanje pločica. Ima raznih aktivnosti koje odgovaraju trećem dobu - kaže Ana. 

Šest godina Gerontološkog kluba "Mala Bosna"

Domaćića kluba, Danica Šljukić, kaže da klub broji oko 60 članova, ali da je uvek pun. Uz bridž i pikado koji su omiljeni među penzionerima, dobra atmosfera je uvek zagarantovana, 

- Uvek je pun klub, stvarno su zabavni i imaju svoje kreativne sekcije, a najviše vole bridž i pikado - objašnjava domaćica.

Gerontološki klub u Maloj Bosni odličan je primer saradnje između Mesne zajednice i Gerontološkog centra, kazao je Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra. On je ovom prilikom najavio da će za samačka seoska domaćinstva uskoro biti dostupna i nova usluga – seoski domaćin.

- Prostorije se ustupaju za sve aktivnosti u Mesnoj zajednici, a isto tako Mesna zajednica pomaže Gerontološki klub. Takođe, ovde će usluge biti proširene i seoskim domaćinom, zahvaljujući sredstvima AP Vojvodine, a ideja je i da produžimo radno vreme ovog Gerontološkog kluba, sa dva na barem tri ili četiri dana nedeljno, jer postoji potreba i ljudi žele češće da dolaze - istakao je Ivanišević.

Šest godina Gerontološkog kluba "Mala Bosna"

Gerontološki klub u Maloj Bosni otvoren je pre šest godina, a prema najavama Ivaniševića, sledeće seoske mesne zajednice koje će dobiti klubove su Mišićevo i Tavankut.

Izvor: TV Subotica
Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni Proslava šest godina Gerontološkog kluba u Maloj Bosni
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 19 časova
Komentara: 2
Pregleda: 2385
Povezane teme

gerontološki subotica

Nenad Ivanišević

gerontološki mala bosna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.