Komentara: 0
Pregleda: 8685

Seminar masaže kamenjem lave u Srednjoj medicinskoj školi

15.03.2015. u 18:58h
Izvor: Subotica.com
Polaznici seminara masaže lava kamenjem, tokom protekle dve radne subote, imali su priliku da usavrše svoje znanje i da na listu svojih kompetencija pridodaju još jednu tehniku masaže, koja postaje sve traženija na našem tržištu, zbog dobrobiti koje pruža.
Seminar masaže kamenjem lave u Srednjoj medicinskoj školi

Polaznici masaže su bili srednji  i visoki fizioterapeuti  SPA Klastera zdravstvenog turizma Vojvodine iz sledećih ustanova: Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Banja - Kanjiža“, Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Rusanda”, Specijalne bolnice za neurološka oboljenja i posttraumatska stanja „Dr Borivoje Gnjatić“, Turističkog klastera mikroregije “Subotica - Palić” i pansiona „Ana“ iz Sente.

Ovo je jedan u nizu projekata koje je Klaster zdravstvenog turizma Vojvodine upriličio svojim članicama, a Srednja medicinska škola je bila nastavna baza, koja je svojim ljudskim resursima i opremom, omogućila odvijanje seminara.

Klaster povezivanjem srodnih delatnosti na teritoriji Pokrajine, pruža svim članicama mogućnost za kontinuiranu edukaciju i time obezbeđuje konkurentnost klastera zdravstvenog turizma Vojvodine kao celine. Poštujuci principe celoživotnog učenja, seminar masaže, kao jedan u nizu, upravo je poslužio svrsi,  a to je da je omogući karijerno rukovođenje i napredovanje profesije fizioterapeuta.

Seminar masaže kamenjem lave u Srednjoj medicinskoj školi

Podeli sertifikata su prisustvali pomoćnik Pokrajinskog sekretara za zdravstvo, socijalna pitanja i demografiju dr Danijela Stanković Baričak i direktor Klastera, Atila Vereš.

Nastavnici Srednje medicinske škole, fizioterapeuti, Gordana Bašić P. koordinator i predavač,  i Kristijan Firstner realizator, su održali  sertifikovani seminar po ISO 9001-2000 standardu, čiji kurikulum potiče iz prethodno realizovanog trilateralnog međunarodnog projekta, čiju je obuku ovdašnjih realizatora preko SintraWest-a, finansirala flamanska vlada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 8685
Povezane teme

srednja medicinska škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.