Komentara: 0
Pregleda: 2374

"Selu u pohode" sutra u Đurđinu

22.05.2017. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Zdravstvena akcija „Selu u pohode - proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“, održaće se sutra u Mesnoj zajednici Đurđin. Tokom prepodnevnih časova, građani će moći besplatno i bez zdravstvene knjižice da provere svoje zdravstveno stanje.
"Selu u pohode" sutra u Đurđinu

U okviru zdravstvene akcije "Selu u pohode", svi zainteresovani sugrađani će sutra, od 8 do 11 časova, moći da izmere krvni pritisak, šećer, masnoće u krvi, telesnu visinu, težinu i da utvrde indeks telesne mase (BMI).

Lekari Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje Subotica deliće savete za očuvanje i unapređenje dobrog zdravlja, dok će volonteri Crvenog krsta, sa učenicima viših razreda Osnovne škole “Vladimir Nazor” iz Đurđina, održati edukacije na temu „Trgovina ljudima“.

Zavod za javno zdravlje, Crveni krst i Dom zdravlja nastavljaju i u 2017. godini sa akcijom „Selu u pohode – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“, koju već sedmu godinu za redom organizuju u cilju promovisanja zdravlja i zdravih stilova života u ruralnim sredinama Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2374
Povezane teme

zavod za javno zdravlje

crveni krst

dom zdravlja subotica

kontrola zdravlja

selu u pohode

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.