• Pregleda: 2076

"Selu u pohode" sutra u Đurđinu

Zdravstvena akcija „Selu u pohode - proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“, održaće se sutra u Mesnoj zajednici Đurđin. Tokom prepodnevnih časova, građani će moći besplatno i bez zdravstvene knjižice da provere svoje zdravstveno stanje.
"Selu u pohode" sutra u Đurđinu

U okviru zdravstvene akcije "Selu u pohode", svi zainteresovani sugrađani će sutra, od 8 do 11 časova, moći da izmere krvni pritisak, šećer, masnoće u krvi, telesnu visinu, težinu i da utvrde indeks telesne mase (BMI).

Lekari Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje Subotica deliće savete za očuvanje i unapređenje dobrog zdravlja, dok će volonteri Crvenog krsta, sa učenicima viših razreda Osnovne škole “Vladimir Nazor” iz Đurđina, održati edukacije na temu „Trgovina ljudima“.

Zavod za javno zdravlje, Crveni krst i Dom zdravlja nastavljaju i u 2017. godini sa akcijom „Selu u pohode – proveri svoje rizike, kontroliši zdravlje!“, koju već sedmu godinu za redom organizuju u cilju promovisanja zdravlja i zdravih stilova života u ruralnim sredinama Subotice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.