Komentara: 19
Pregleda: 6302

Selektor Piksi posetio fudbalsku akademiju TSC-a u Bačkoj Topoli

23.08.2021. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
Selektor Piksi posetio fudbalsku akademiju TSC-a u Bačkoj Topoli
Foto: TSC

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posetio je danas Fudbalsku akademiju TSC u Bačkoj Topoli i tom prilikom izrazio oduševljenje uslovima koji su stvoreni u ovom mestu za razvoj fudbala, kao i mladih talenata.

- Oduševljen sam svime što sam ovde video, što daleko prevazilazi ono što sam očekivao. Ovde se vodilo računa o svakom detalju, ovo je sportski objekat na koji svi u TSC i cela Srbija treba da budu ponosni - rekao je Stojković nakon obilaska glavne zgrade i terena Akademije.

Stojković je istakao da se u Akademiji TSC vodi računa o obrazovanju dece i o tome da redovno pohađaju školu, što smatra da je izuzetno važno i za njihov fudbalski put, te da je ovo primer koji u Srbiji treba slediti.

Selektor Piksi posetio fudbalsku akademiju TSC-a u Bačkoj Topoli

Stojković se pri obilasku Akademije sreo i sa Mladenom Krstajićem, trenerom superligaša iz Bačke Topole, a koji je takođe bio selektor Srbije, ranije i reprezentativni kolega Stojkovića.

Predsednik TSC-a Janoš Žemberi izrazio je zadovoljstvo posetom Stojkovića, istakavši da su ponosni na to što su do sada uradili na Akademiji.

- Zadovoljni smo, ovo smo hteli da izgradimo. Naravno, tokom dosadašnjeg rada uočili smo šta je to što nam još nedostaje, a to je barem još jedan teren - rekao je Žemberi i dodao da je cilj Akademije da populariše fudbal, kao i da stvara dobre i kvalitetne igrače, buduće reprezentativce.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 6302
Povezane teme

fudbalska akademija bačka topola

fudbalski klub tsc bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.