Komentara: 3
Pregleda: 3271

Sedmodnevni trening kurs omladinskog preduzetništva

29.04.2013. u 15:39h
Izvor: RTV City
Uz podršku Lokalne kancelarije za mlade, Udruženje građana „Spot“ organizuje trening kurs pod nazivom „Mladi u akciji“. Pokrovitelj sedmodnevnih predavanja je Evropska unija, a mladi iz 7 zemalja slušaće predavanja na teme omladinskog preduzetništva, kreativnosti, inovacije a učiće i o preduzetničkom duhu.
Sedmodnevni trening kurs omladinskog preduzetništva

"Omladinsko preduzetništvo je vrlo dobra tema koja je potrebna mladim ljudima u Srbiji, a pogotovo u Subotici." – rekao je član Gradskog Veća zadužen za omladinu i sport Vjekoslav Ostrogonac i dodao da će Grad Subotica uvek podržati projekte koji podstiču mlade ljude sa inicijativom da poboljšaju kvalitet života.

Helena Kovač iz Udruženja građana Spot navodi da na seminaru ima 24 učesnika iz šest zemalja Albanije, Mađarske, Švedske, Italije, Rumunije,Hrvatske i  Srbije.  Ona kaže da su svi učesnici mladi lideri koji će po povratku u svoje zemlje raditi sa mladim ljudima iz njihovih organizacija.

„ Mladi lideri će raditi na tome kako da pokrenu mala preduzeća, kao i socijalne i uvek aktuelne ekološke inicijative.“- kaže Kovač .

 „ Došao sam na ovaj seminar zato što govori o tome kako nešto započeti u preduzetništvu, a ja želim nešto da počnem sam. Na predavanju očekujem da ću naučiti  kako da vidim neke stvari  koje možda još uvek ne vidim. „- objašnjava Daniel Elatela , jedan od učesnika seminara koji dolazi iz Italije.

Izvor: RTV City
Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji" Otvaranje sedmodnevnog trening kursa u okviru međunarodnog programa "Mladi u akciji"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3271
Povezane teme

kancelarija za mlade

mladi u akciji

vjekoslav ostrogonac

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.