Komentara: 17
Pregleda: 4429

SDPS: Oformljeno 5 novih Mesnih odbora

15.06.2015. u 15:00h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
U nastavku prenosimo saopštenje o aktivnostima GrO Socijaldemokratske partije Srbije, koje potpisuje Informativna služba SDPS Subotica.
SDPS: Oformljeno 5 novih Mesnih odbora

Članovi GrO Socijaldemokratske partije Srbije su oformili 5 novih Mesnih odbora i održali akciju na Radijalcu, tokom koje su razgovarali sa građanima i delili promotivni materijal.

Kako je navela predsednica Gradskog odbora SDPS-a, Nataša Aleksić, Socijaldemokratka partija Srbije i dalje jednako vodi računa kako o prigradskim, tako i o gradskim Mesnim zajednicama.

„U toku ove nedelje formirali smo pet Mesnih odbora, od toga tri u gradu i dva u prigraskim naseljima i verujemo da imamo dobre ljude koji će politiku partije zastupati u svojoj okolini. Veoma nam je važno da program stranke u koji verujemo što većem broju građana predstave dobri i pošteni ljudi i mislim da smo i sa ovih novih 5 predsednika, sa ostalim članovima Mesnih odbora na dobrom putu da upravo tako i bude.“

SDPS: Oformljeno 5 novih Mesnih odbora

Novoformirani Mesni odbori SDPS-a su Centar I, gde je za predsednika izabran Amar Kresić, zatim Centar II, čija će predsednica u narednom mandatu biti Silvija Mere. Za predsednicu MO Dudova šuma izabrana je Kornelija Radaković. U Maloj Bosni SDPS će predstaljati mesni odbor na čelu sa Sašom Marinovićem, a u Bajmoku su članovi izabrali Almu Babić.

Formiranju MO Mala Bosna i MO Bajmok prisustvovao je i predsednik Pokrajinskog odbora SDPS-a Nenad Ivanišević. "Kampanja nisu samo aktivnosti pred izbore, za nas kampanja traje u kontinuitetu mesecima unazad, i trajaće i nakon izbora, jer građanima merila nisu pusta obećanja nego konkretne i merljive stvari. Sa adovoljstvom ističem da nam je u prethodnom periodu pristupilo više od 70 članova, koji su ideju socijaldemokratije prepoznali kao politiku koja je neophodna našem društvu."

SDPS: Oformljeno 5 novih Mesnih odbora

U subotu je na šetalištu na Radijalcu novooformljen Mesni odbor razgovarao sa građanima i pozvao ih da iskoriste svoje pravo i izađu na izbore za Mesne zajednice, ujedno deleći promotivni materijal.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 4429
Povezane teme

socijaldemokratska partija

sdps

nataša aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.