Komentara: 13
Pregleda: 2982
Foto

SDPS obeležio Svetski dan socijalne pravde, ujedno i dan stranke

20.02.2022. u 13:25h
Izvor: Subotica.com
SDPS obeležio Svetski dan socijalne pravde, ujedno i dan stranke

Subotički odbor Socijal demokratske stranke Srbije obeležio je Svetski dan socijalne pravde, a s obzirom da se današnji dan obeležava i kao dan stranke, članovi ove političke organizacije i aktivisti družili su se tokom prepodneva sa građanima nadomak Mlečne pijace, pozivajući ih da izlože svoje socijalne probleme i svakodnevne izazove.

- Želja nam je da građanima Vojvodine i cele Srbije predstavimo rezultate rada kojih se ne stidimo. Smatramo da smo na svakom mestu gde nam povereno vršenje odgovorne funkcije opravdali poverenje - rekao je Nenad Ivanišević, predsednik Pokrajinskog odbora SDPS-a. - Ideja je da budemo ono što svi osećamo da jesmo, a to je da smo sastavni deo našeg grada i da svi građani znaju da mogu da računaju na našu pomoć i da to nema nikakve veze sa kampanjom jer smo prisutni svih 365 dana na ulicama našeg grada, sa našim sugrađanima i sugrađanka, i tako će biti ubuduće.

SDPS obeležio Svetski dan socijalne pravde, ujedno i dan strankeNakon što su razgovarali sa građanima, članovi i aktivisti subotičkog SDP-a, uručili su donaciju prehrambenih i higijenskih proizvoda u okviru akcije koju organizuje grupa "Naše malo je nekome sve" za socijalno ugrožene sugrađane.

- Trudimo se da 365 dana radimo za građane i u korist građana, tako smo odlučili da danas podržimo i još jednu društveno korisnu akciju žena koje se izuzetno bave humanitarnim radom na teritoriji Subotice - dodao je Ivanišević.

SDPS obeležio Svetski dan socijalne pravde, ujedno i dan stranke

Izvor: Subotica.com
SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke SDP Subotica - obeležavanje Dana socijalne pravde i Dana stranke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 2982
Povezane teme

Nenad Ivanišević

socijaldemokratska partija

sdp

sdps

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.