Komentara: 9
Pregleda: 2412
Foto

SDPS ne zaboravlja mališane sa smetnjama u razvoju

29.12.2021. u 13:41h
Izvor: Subotica.com
SDPS ne zaboravlja mališane sa smetnjama u razvoju

Članovi Pokrajinskog i Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije (SPDS) posetili su danas Udruženje „Autizam“ i novogodišnjim paketićima obradovali 50 mališana sa smetnjama u razvoju.

SDPS ne zaboravlja mališane sa smetnjama u razvoju- SDPS je partija koja se trudi da poboljša položaj svih naših građana te smo sa subotičkim Gradskim odborom i Forumom mladih Pokrajinskog odbora želeli da ulepšamo novogodišnje i Božićne praznike – ističe Nenad Ivanišević, predsednik PO SDPS. - Deci smo podelili paketiće, tu je i Deda Mraz i želimo da zajedno provedemo ove praznične dane, jer briga o čoveku nema alternativu. Mi ćemo nastaviti da radimo na taj način, jer svaki čovek, žena, pripadnik manjina nam je u fokusu i borićemo se da poboljšamo položaj svih ljudi koliko je to moguće.

U „Kući iza duge“ okupili su se brojni mališani svih uzrasta sa različitim smetnjama u razvoju koji su se obradovali paketićima i Deda Mrazu.

SDPS ne zaboravlja mališane sa smetnjama u razvoju- Zahvaljujem se Gradskom i Pokrajinskom odboru, Nenadu Ivaniševiću posebno,  na današnjoj poseti i darovima za decu. Ovo je vreme darivanja, ali mi stvarno imamo dobru saradnju tokom cele godine i tako deset godina koliko traje ovo udruženje – kaže Suzana Skenderović, predsednica UG „Autizam“. – Deca su se jako obradovala a svaki osmeh je bogatstvo.

SDPS ne zaboravlja mališane sa smetnjama u razvoju

Izvor: Subotica.com
Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića Poseta Go SDPS udruženju "Autizam Subotica" i dodela novogodišnjih paketića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2412
Povezane teme

Nenad Ivanišević

centar za autizam

suzana skenderović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.