• Pregleda: 2005

SDPS: "Bitno je mišljenje sugrađana"

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije nastavio je sa akcijom anketiranja građana u mesnim zajednicama.
SDPS: "Bitno je mišljenje sugrađana"

Tokom pre podneva članovi ove stranke boravili su u MZ Mali Radanovac gde su razgovarali sa meštanima koji su kroz anketu ocenjivali ideje i rad SDPS-a. Do sada su u mesnim zajednicama koje su obišli sakupili preko 500 anketa, a čak 75 odsto građana dalo je pozitivno mišljenje o ovoj stranci i dalo podršku listi “Izbor za bolji život Boris Tadić”, na kojoj se nalazi i GrO SDPS. Isto tako, povodom praznika, članovi stranke su i prošle i ove subote delili uskršnja jaja, gde su takođe porazgovarali sa sugrađanima o načinu proslavljanja Vaskrsa.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
zlonamerni Odgovori
Jedina prava stranka u Subotici, okrenuta građanima i narodu, koja će sigurno u ovoj koaliciji doprineti razvoju grada i pojačanoj socijalnoj politici kada pobede na sledećim izborima. Sa takvom politikom kakvu SDP vodi u Subotici i Srbiji, sigurno će imati moj glas, kao i cele moje porodice i prijatelja. Nadam se da će i ostali sugrađani prepoznati kvalitet i dati podršku jedinoj pravoj građanskoj opciji u Subotici i Srbiji i da će se u ovom gradu prestati sa vođenjem (jedno)nacionalnih priča jer se sa tim samo zamazuju oči biračima!!!!!!
xxx Odgovori
Šteta što ste se uhvatili u kolo sa demokratama.
Član51406 Odgovori
@zlonamerni...sigurno će imati moj glas, kao i cele moje porodice i prijatelja.
Шта ћеш?Табати пријатеље?Убедити их неким приручним средством(ЦЗ,Магнум)?!Или лепо их замолит,да даду подршку преко ове качистранке жутима?
Из даљине се назиру столице,фотељчићи и престоли... спрем'те се улизице,приближавају се избори...
BAĆO Odgovori
500 anketa=500 prikupljenih glasova(to je ta anketa, a i tu imate 75%)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.