Komentara: 10
Pregleda: 3352

Nije bilo samodoprinosa za ulicu Ferenci Ibolje

17.10.2012. u 17:46h
Izvor: SuMedija
U mesnoj zajednici Mali Radanovac nije bilo samodoprinosa u poslednjih dvadeset godina, a pre toga izdvajali su po tri procenta od svojih zarada za program kapitalnih ulaganja na nivou grada.
Nije bilo samodoprinosa za ulicu Ferenci Ibolje

Nezadovoljni i ogorčeni zato što asfalt iz „paketa predizbornih obećanja“ još nije stigao u njihovu ulicu, pojedini stanovnici ulice Frenci Ibolje u Malom Radanovcu koje pamćenje, navodno, „dobro služi“, u medijima su lansirali priču kako su „meštani prevareni“ jer su „dvanaest godina plaćali samodoprinos za asfalt, ali ulica nikada nije urađena“.

Tenziju je dodatno pojačao podatak da su se gradonačelnik Modest Dulić i direktor Direkcije za izgradnju grada Josip Kovač Striko oglušili na poziv koji im je upućen da 4. oktobra dođu na sastanak sa građanima.

Ono što se tiče „dvanaestogodišnjeg plaćanja za asfalt“ i što se moglo proveriti i u mesnoj zajednici i u Gradskoj službi za mesne zajednice, međutim, govori drugačije i činjenice ne idu na ruku „pouzdanim sećanjima starijih meštana“, jer samodoprinosa jednostavno – nije bilo!

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 3352

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

mesna zajednica mali radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.